話說之前個草架只係試作版~~用起上o黎有d 麻煩~~而且仲俾夢夢雪兒咬到爛爛地~~所以今日同兔媽又去O左整新草架...:048:
今次呢個易整好多~~堅固好多~~大好多~~好正:010:
盛惠HKD$20.x :009:

圖片晏d 等兔媽補上吧:015:
‵小瑩 :])) 2008-6-30 01:12:27 AM
@_@..好抵玩..
快d快dpost相!!!:020:
chrisyan 2008-6-30 03:29:35 AM
原帖由 nhm 於 2008-6-30 12:45 AM 發表
話說之前個草架只係試作版~~用起上o黎有d 麻煩~~而且仲俾夢夢雪兒咬到爛爛地~~所以今日同兔媽又去O左整新草架...:048:
今次呢個易整好多~~堅固好多~~大好多~~好正:010:
盛惠HKD$20.x :009:

圖片晏d 等兔媽補 ...

好啦~~去相~
入草口
側面
全相
全相
實戰篇1
實戰篇2

今次呢個草架實淨好多..塊鐵網同個文件盒用黑色索帶索實....D洞都幾大個架~
所以佢地都幾易食呀...而且仲俾以前個大個tim ar~
:031: 今次食到佢地飽~!!!
nhm 2008-6-30 03:32:01 AM
原帖由 chrisyan 於 2008-6-30 03:29 發表

好啦~~去相~
入草口
側面
http://i7.photobucket.com/albums/y274/Only_Yan/DSC002 ...

簡直係傑作:015:
不過都係要睇多兩日先得:015:

點解成日影到我o架:036:
casey 2008-6-30 04:17:34 AM
有你lee個兔媽真係:038:
咁都比你諗到
好野:010:
chrisyan 2008-6-30 04:32:38 AM
原帖由 casey 於 2008-6-30 04:17 AM 發表
有你lee個兔媽真係:038:
咁都比你諗到
好野:010:

無辦法啦~鬼叫2隻兔豬仔食咁大食~
我成日都要出街..唔可以成日幫佢地加草~
唯有諗辦法整個方便自己又方便兔兔ge大草架啦~
zipzip 2008-6-30 11:41:07 AM
可以放好多草啊..d 兔兔實開心死啦 :012:

不過加草係咪要次次剪索帶再成個攞出黎呀?
nhm 2008-6-30 11:52:20 AM
原帖由 zipzip 於 2008-6-30 11:41 發表
可以放好多草啊..d 兔兔實開心死啦 :012:

不過加草係咪要次次剪索帶再成個攞出黎呀?

係唔需要O既:048:
上面有個入草位的:019:
hh0 2008-6-30 11:37:20 PM
難得個籃同個網架甘fit 位
期待你地既用後感
快d post 呀~
chrisyan 2008-7-1 01:31:41 AM
原帖由 hh0 於 2008-6-30 11:37 PM 發表
難得個籃同個網架甘fit 位
期待你地既用後感
快d post 呀~

嗯~依家一日只需入一次草~
咁入草就一定係我...因為入草位我就入得幾就手~兔爸就麻麻...因為手肥:037:
而夢夢雪兒都好易食到草~
今日仲整左幾個黑色扣上去個草架到~
"啪"一聲就扣到落籠到~幾方便同穩陣~
總之就好perfect啦:039:
williamaaaa 2008-7-1 02:49:50 AM
原帖由 nhm 於 2008-6-30 03:32 AM 發表

簡直係傑作:015:
不過都係要睇多兩日先得:015:

點解成日影到我o架:036:

好大呀,
咁咪可以唔洗成日加草
Colleen 2008-7-1 03:18:09 AM
兔奴發明公司董事一定係你地la~
chrisyan 2008-7-1 03:37:26 AM
原帖由 williamaaaa 於 2008-7-1 02:49 AM 發表

好大呀,
咁咪可以唔洗成日加草

係呀~一日至日半加一次草就得:010:
chrisyan 2008-7-1 03:39:19 AM
原帖由 Colleen 於 2008-7-1 03:18 AM 發表
兔奴發明公司董事一定係你地la~

哈哈~好開心~~~~~~:012:
為兔兔效命係我自細ge理想:010:

快速發帖