雪種

chrisyan 發表於 2008-06-30 03:13|只看該作者|倒序瀏覽|打印
今日又去多次"食胃"...
雪種近期減價~
之前同大家講起一隻雪種..用袋裝ge...就係呢隻

原本就係想買呢隻...不過覺得兔圖會咬爛...
所以最後買左呢隻lu~

$30.9一個...我買左2舊..
兔聚個陣就可以用黎消暑喇:032:

而且順便買左:032:

唉...我仲見到紅蘿蔔公仔同兔兔手指偶架~~真係勁想買...
不過諗返起今日...已經買左$120兔兔用品
所以唯有放棄吧~:063:

nhm 2008-6-30 03:19:30 AM
o個兩個雪種希望夢夢雪兒o岩用吧:048:
囡囡舒服就好:015:

大出血啦今日:036:

casey 2008-6-30 04:26:07 AM
我想搵d 0係屋企用0家
有冇好介紹呢
chrisyan 2008-6-30 04:39:04 AM
原帖由 casey 於 2008-6-30 04:26 AM 發表
我想搵d 0係屋企用0家
有冇好介紹呢

雪種?
依家去日X城同"食胃"都有得賣喇~~
仲有好多款俾你揀添~
:073: (廣告version讀出)
lingyan 2008-6-30 10:27:30 AM
我覺得…日本程平d  :040:
nievedith 2008-6-30 01:40:11 PM
雪種的話, 2間也差不多, 因實X呢期減價, 所以價錢差不多!
chrisyan 2008-6-30 03:32:41 PM
原帖由 lingyan 於 2008-6-30 10:27 AM 發表
我覺得…日本程平d  :040:

係呀~其實2度D價錢差唔多~
日本城個度有實色外殼ge~紅色綠色咁
"食胃"就得白色半透明ge...
不過我就覺得"食胃"個D靚D~
casey 2008-6-30 05:05:46 PM
但係如果放在籠內放0係邊好呢??
christineo_o 2008-6-30 05:20:03 PM
日本城, jusco $10店同 jusco都平好多啊
我之前用$12.x 一舊380ml 共買左4舊
不過係比蛋糕用
chrisyan 2008-7-1 01:23:49 AM
原帖由 casey 於 2008-6-30 05:05 PM 發表
但係如果放在籠內放0係邊好呢??

地下??:040:
chrisyan 2008-7-1 01:25:01 AM
原帖由 christineo_o 於 2008-6-30 05:20 PM 發表
日本城, jusco $10店同 jusco都平好多啊
我之前用$12.x 一舊380ml 共買左4舊
不過係比蛋糕用

我見唔到ge?:027:
:008: 我個日整草架個日明明行左好耐~
P.S. 黃埔個間~
williamaaaa 2008-7-1 02:04:00 PM
雪種 係咪比水 用得耐?
因為我擔心雪種會俾兔兔咬,
擔心溜出
lingyan 2008-7-1 07:35:18 PM
雪種唔係放入雪櫃之後拎出黎用既咩 ?

我今日有行過食胃,見到d冰墊,唔知個d冰墊用黎放係寵物袋比兔兔用好唔好呢 ?
casey 2008-7-1 07:45:41 PM
原帖由 chrisyan 於 2008-7-1 01:23 AM 發表

地下??:040:

放地下唔怕比佢地咬咩???
williamaaaa 2008-7-1 09:02:02 PM
原帖由 casey 於 2008-7-1 07:45 PM 發表

放地下唔怕比佢地咬咩???

用d毛巾捲住

快速發帖