今日出左去兔協買vet bed

打開佢先

試訓先

好好味呀,媽媽買既vet bed好正呀,d菜又好味又新鮮

其實vet bed好似地毯,買左200蚊多d,暫時都未諗到cut兩張咩size好,一張又大過頭.
DR.BETTY就話冬暖夏涼,我就覺得冇咩可能喇
冬天用就一流既,夏天會熱D
rock_his 2008-7-2 12:32:11 AM
vet bed夏天可用嗎 ???
casey 2008-7-2 12:36:05 AM
DR.BETTY話可以
不過我覺得要留番D地方係冇VET BED既
兔兔覺得熱都有地方簡嘛
不過我而家開緊冷氣白雪雪就好中20係上面
大富翁 2008-7-2 12:38:02 AM
我都買左2塊....我係r 記都買////
同casey 個個一樣...!!!!
casey 2008-7-2 12:38:52 AM
原帖由 大富翁 於 2008-7-2 12:38 AM 發表
我都買左2塊....我係r 記都買////
同casey 個個一樣...!!!!

下..........一樣
r記咪平好多
@@
你買左幾多錢呀????
大富翁 2008-7-2 12:42:04 AM
我好似一塊係110!~
個次買左2塊再加多包apd 草磚!!~
夠240 !可以送貨...而且我係個寵都有vetbed
casey 2008-7-2 01:03:11 AM
但係我上網見0個張個包裝同我唔同既
幾大size呀??
nievedith 2008-7-2 01:09:15 AM
第三張映到白雪雪好像在食VET BED 咁 ~ :078:
大富翁 2008-7-2 01:16:35 AM
原帖由 casey 於 2008-7-2 01:03 AM 發表
但係我上網見0個張個包裝同我唔同既
幾大size呀??

我唔知道有幾大呀..!~
但係可以將個寵ge 4/5都可以舖曬...!
我覺得都幾大
‵小瑩 :])) 2008-7-2 01:20:08 AM
望到好想訓落去呀*v*...軟林林..:021:
我都有一張,,不過唔係呢個樣@@
阿度 2008-7-2 01:24:16 AM
我都有兩張.........不過其中一張已經比閃閃咬到欄哂...........
所以除非非用不可,否則都唔會比閃閃用~佢咬得太勁了
大富翁 2008-7-2 01:24:30 AM
冬天用真係好正..!!
caca 訓完走開左...個到起碼高達30度以上.~~~
而加真係好怕佢會中"鼠"呀!!
lingyan 2008-7-2 01:53:34 AM
見到我就想訓上去 .... 好舒服咁 tim。

r記個張究竟有幾大張 ?
因為我個時係shop到見過,
好似無 casey 係兔協買咁大張。
chrisyan 2008-7-2 03:14:21 AM
等2隻衰豬完全識去廁所之後...我都會買呀~:020:
casey 2008-7-2 10:59:48 AM
唔識去廁所都可以用0家
佢地話D尿唔會被吸左
會由上面趺落下面0家
好似好神奇
但係我未試過
不過唔急用都唔洗買住既
因為而家咁熱

快速發帖