今朝一早帶fifi去spca,5個月...重2.2kg,
好順利,4點幾接返佢,
返到屋企有飲水,有食糧,有食草,有食菜,有食蘋果片,蘿蔔片,
有all屎,有all尿,
仲有同毛毛出黎玩,只係跳少左幾下,
都算好叻仔喇:012:

毛毛都好乖,唔知係咪知道fifi做完手術,今晚多左黏佢,抵讚:021:
wesky 2008-7-2 11:13:50 PM
咁叻仔既~~
儘量唔好俾佢走出黎咁多啊~
怕佢跳跳下整親傷口喔~~

fifi 重 小丸 0.1 kg 啊~~
波丸媽 2008-7-2 11:14:41 PM
好叻仔啊~~~
不過真係要睇住佢,唔好比佢有咁大動作
最緊要唔好比佢搞自己個傷口

呵呵~~fifi都幾有份量喎~~2.2kg~~~
同小丸既2.1kg有得揮啊~~:009:
lingling 2008-7-2 11:15:52 PM
原帖由 wesky 於 2008-7-2 11:13 PM 發表
咁叻仔既~~
儘量唔好俾佢走出黎咁多啊~
怕佢跳跳下整親傷口喔~~

fifi 重 小丸 0.1 kg 啊~~
唔知幾時可以好似多多先生甘大隻呢?!期待中:032:
lingling 2008-7-2 11:18:45 PM
原帖由 DaDa_B 於 2008-7-2 11:14 PM 發表
好叻仔啊~~~
不過真係要睇住佢,唔好比佢有咁大動作
最緊要唔好比佢搞自己個傷口

呵呵~~fifi都幾有份量喎~~2.2kg~~~
同小丸既2.1kg有得揮啊~~:009:
我成晚都有睇實佢,佢黏過幾次傷口,不過檢查過無整傷到!
而家可以諗到小丸係幾大隻,好實在呀!:031:
casey 2008-7-2 11:22:31 PM
fifi真叻仔
唔洗媽媽擔心
你地d兔兔咁大隻既
白雪雪都係1.78咋
lingling 2008-7-2 11:30:23 PM
原帖由 casey 於 2008-7-2 11:22 PM 發表
fifi真叻仔
唔洗媽媽擔心
你地d兔兔咁大隻既
白雪雪都係1.78咋
開頭仲成日覺得毛毛輕左,原來諗返係fifi重左就真,相比之下就覺得毛毛輕左喇:031:
我睇相成日覺得白雪雪好大隻呀!
nievedith 2008-7-3 12:23:30 AM
點解可以咁重既.................波子最後上磅得 0.82kg jar...........................(絕育前都有1.04kg):011:
大富翁 2008-7-3 12:34:01 AM
我都好想兔兔可以重d呀.!!
我隻caca好輕咋.!!!!!
我都好想caca 可以到2kg!!
lingling 2008-7-3 12:41:55 AM
因係FIFI係家兔,所以咪大隻D囉:033:
jimmy)) 2008-7-3 01:51:05 AM
:002: Good 咪好彩頭
chrisyan 2008-7-3 01:58:41 AM
我隻雪兒都好輕, 不過D蠻力好大:044: 今日先俾佢蝦完
Colleen 2008-7-3 02:55:22 AM
fifi 而家變左仔la??
jennytyy 2008-7-3 10:08:28 AM
原來絕左育都咁快同之前一樣,我仲以為佢地會悶悶不樂呢~

恭喜你呀~唔駛咁擔心ma~
波丸媽 2008-7-3 10:56:11 AM