今朝見到白雪雪突然好急咁由三樓衝落地下
心諗佢做咩呢
又唔係有野食引佢
原來佢一落到G/F 就係ALL 硃硃
我覺得佢好攪笑
好似好急尿呀
跑呀!!!唔好阻我呀咁
真係好好笑
大富翁 2008-7-6 02:13:25 AM
咁都得GE??
我諗起個畫面真係好似人咁..哈哈
可能今次係世紀大薦尿!
casey 2008-7-6 02:15:40 AM
原帖由 大富翁 於 2008-7-6 02:13 AM 發表
咁都得GE??
我諗起個畫面真係好似人咁..哈哈
可能今次係世紀大薦尿!

係呀
個情況就好似我地差D 連褲都除唔切咁呀
大富翁 2008-7-6 02:31:01 AM
原帖由 casey 於 2008-7-6 02:15 AM 發表

係呀
個情況就好似我地差D 連褲都除唔切咁呀

佢係唔係..一去到廁所..就腳仔企一企..企岩個位..
個PATPAT 就向上升!!~
諗到都想笑
阿度 2008-7-6 03:03:48 AM
原帖由 大富翁 於 2008-7-6 02:31 AM 發表

佢係唔係..一去到廁所..就腳仔企一企..企岩個位..
個PATPAT 就向上升!!~
諗到都想笑

哈哈~~~形容得好好笑
hh0 2008-7-6 03:52:05 AM
加埋個去完舒服晒既樣仲好笑:037:
nievedith 2008-7-6 03:54:48 AM
HA~~ 咁精彩的一刻都比你睇到呀 :037:
nhm 2008-7-6 04:59:24 AM
真係好鬼乖...:032:
Colleen 2008-7-6 08:17:34 AM
乖女wor

個場面一定好好笑.......如果部dv 24小時錄live 就好lu
blueca25 2008-7-6 09:19:28 AM
原帖由 Colleen 於 2008-7-6 08:17 AM 發表
乖女wor

個場面一定好好笑.......如果部dv 24小時錄live 就好lu

hahahahahhaaha~~好攪笑呀:073:

不過呢d 可意嘢十次有九次半都影唔到落黎.....可惜可惜~~
kittyz 2008-7-6 12:30:08 PM
哈哈..好搞笑呀!
我都想見下!
你地既兔兔係通屋走ka?
mim0510 2008-7-6 12:54:07 PM
:037: 咁攪笑................
coinss 2008-7-6 01:04:05 PM
哈哈~o係現場睇ge話一定好搞笑~

快速發帖