兔奴協會

冽! 發表於 2008-07-06 22:50|只看該作者|倒序瀏覽|打印
我今日加入左兔奴協會啦
話說養唔到波子包,不過唔緊要啦
比mini house會員領養左,總算以後有得見佢

我係q兔見到隻合眼緣既,佢好乖
今日搭巴士,帶佢返屋企果陣落哂大雨
好彩佢全程都好乖
佢係獅子兔黎架應該

仲未諗到叫咩名好,幫手諗下丫
nievedith 2008-7-6 10:54:50 PM
佢今日同我家細佬同一日比人帶回家, 你什麼時間去的? 唔知我們會不會見過?
我去的時候剛好有2母女睇兔, 會不會是你 ?
大富翁 2008-7-6 10:55:41 PM
哇...好可愛呀!!~
佢係男定女呀??
你俾麥片佢食??....我隻caca都勁中意食咖
冽! 2008-7-6 10:57:16 PM
原帖由 nievedith 於 2008-7-6 10:54 PM 發表
佢今日同我家細佬同一日比人帶回家, 你什麼時間去的? 唔知我們會不會見過?
我去的時候剛好有2母女睇兔, 會不會是你 ?

係x) 我同我媽係度睇兔
咁我地1定見過啦
我去睇完之後就訂,訂完行左陣街就帶佢返屋企
冽! 2008-7-6 10:58:39 PM
原帖由 大富翁 於 2008-7-6 10:55 PM 發表
哇...好可愛呀!!~
佢係男定女呀??
你俾麥片佢食??....我隻caca都勁中意食咖

我媽都讚佢可愛
全家都鍾意佢:053:
q兔d人話係男,冇丫,佢幫我執埋,咁冇所謂啦
但我比佢搞到好亂
唔知應該點餵a草+t草 - -
wesky 2008-7-6 11:01:18 PM
以 A 草為主, 加少少 T 草都得架
唔好咁快餵菜喎~~
冽! 2008-7-6 11:10:17 PM
原帖由 wesky 於 2008-7-6 11:01 PM 發表
以 A 草為主, 加少少 T 草都得架
唔好咁快餵菜喎~~

0k,咁我就咁餵
佢未有軟便出現
如果有軟便就比少d a草?
nievedith 2008-7-6 11:10:25 PM
原帖由 冽! 於 6-7-2008 22:57 發表

係x) 我同我媽係度睇兔
咁我地1定見過啦
我去睇完之後就訂,訂完行左陣街就帶佢返屋企

我三點半左右已經係q兔度, around 4pm先走~

你睇兔時係咪個肥d個個女人同你溝通, 佢仲同你地話你可以反屋企諗下一晚先, 唔好咁急買住, 養兔唔係玩具, 諗清楚先, etc.
當時老闆仔係坐係度同兔(即細佬)美容中, 你見到係佢附近的一男一女便是我la :012:
冽! 2008-7-6 11:14:01 PM
原帖由 nievedith 於 2008-7-6 11:10 PM 發表

我三點半左右已經係q兔度, around 4pm先走~

你睇兔時係咪個肥d個個女人同你溝通, 佢仲同你地話你可以反屋企諗下一晚先, 唔好咁急買住, 養兔唔係玩具, 諗清楚先, etc.
當時老闆仔係坐係度同兔(即細佬)美容中 ...

係丫!睇黎我地真係見過面
果時我仲諗,我終於見到隻賓尼啦 x)
原來果個就係你
nievedith 2008-7-6 11:14:03 PM
係la, 你啲糧在那買, 千萬不要比日本糧啊 ~
冽! 2008-7-6 11:15:05 PM
原帖由 nievedith 於 2008-7-6 11:14 PM 發表
係la, 你啲糧在那買, 千萬不要比日本糧啊 ~

佢幫我執埋
佢話兔仔兩個幾月
anyway,我見隻兔咁細
都係食返佢原本食既糧,費事搞到腸胃唔好
等佢大個少少先轉返oxbow
nievedith 2008-7-6 11:18:36 PM
原帖由 冽! 於 6-7-2008 23:14 發表

係丫!睇黎我地真係見過面
果時我仲諗,我終於見到隻賓尼啦 x)
原來果個就係你

ke~~ 早知我地吹下水先啦, 難得見到兔網友 :012:
我今日係紮頭髮穿墨綠色外套, 兔爸係白色polo shirt, 有無印象呢!? 你地今日穿淺色衣服, right? :040:

** 比你見到我同老闆仔講價tim :014:
冽! 2008-7-6 11:23:09 PM
原帖由 nievedith 於 2008-7-6 11:18 PM 發表

ke~~ 早知我地吹下水先啦, 難得見到兔網友 :012:
我今日係紮頭髮穿墨綠色外套, 兔爸係白色polo shirt, 有無印象呢!? 你地今日穿淺色衣服, right? :040:

** 比你見到我同老闆仔講價tim :014:

x) 2隻同伴都比我地帶左返屋企
好似有d印象!係丫
我冇講價,早知我又講下
我隻兔仔買左$380
新果間iloverabbit我去問過,迷你兔都要$580 - -
nievedith 2008-7-6 11:35:04 PM
買兔仔時我無講價, 因為我全部野都係佢度買, 咪講下價, 你睇番我"細佬駕到~"個post便知我買了成set野 :026:
阿度 2008-7-6 11:41:59 PM
哎呀~~~好鬼得意呀佢
對眼仲好大tim~

快速發帖