casey 2008-7-8 10:48:00 PM
好可愛呀!!!
又迷你:023:
wesky 2008-7-8 10:58:39 PM
BB 真可愛 ~~:073:
百厭星_傻貓 2008-7-8 11:05:57 PM
:057: 同宜家唔係好似樣喎.....
宜家就靚靚...細個就得意
大個左個nouse多左一團白色毛毛
vice0926 2008-7-8 11:06:36 PM
哎唷~~呢隻小兔子咁可愛ge~~
原來係毛毛黎ge~~:021:
wesky 2008-7-8 11:14:09 PM
原帖由 百厭星_傻貓 於 2008-7-8 11:05 PM 發表
:057: 同宜家唔係好似樣喎.....
宜家就靚靚...細個就得意
大個左個nouse多左一團白色毛毛

BB同傻貓要分 ACCOUNT ??:073:
tiffany 2008-7-8 11:25:29 PM
毛毛bb果時好得意呀
冽! 2008-7-8 11:34:49 PM
我一直以為佢係fifi :046:
毛毛果時幾大架?
lingling 2008-7-8 11:39:31 PM
原帖由 冽! 於 2008-7-8 11:34 PM 發表
我一直以為佢係fifi :046:
毛毛果時幾大架?
個陣買返黎得兩個月左右咋!
冽! 2008-7-8 11:41:06 PM
原帖由 lingling 於 2008-7-8 11:39 PM 發表
個陣買返黎得兩個月左右咋!

唔怪得之咁細隻
小哲就好似兩個幾月
大富翁 2008-7-8 11:56:42 PM
d人又話睇唔出兔兔係幾歲
但如果知道佢細個係咩樣....其實都差幾遠
bb都係有d稚氣係到
百厭星_傻貓 2008-7-9 12:07:33 AM
原帖由 wesky 於 2008-7-8 11:14 PM 發表

BB同傻貓要分 ACCOUNT ??:073:

梗係要啦..:021:
每人一個..自己acc講自己o既野,,你話幾咁好呢
lingling 2008-7-9 12:34:26 AM
原帖由 大富翁 於 2008-7-8 11:56 PM 發表
d人又話睇唔出兔兔係幾歲
但如果知道佢細個係咩樣....其實都差幾遠
bb都係有d稚氣係到
而家個樣man好多:037:
‵小瑩 :])) 2008-7-9 12:38:12 AM
哇!毛毛好得意丫,,
haha同我芝麻細個差唔多:023:
芝麻細個又係好可愛嫁>v<
lunguide 2008-7-9 10:18:12 AM
而家d小朋友咁細個就要學電腦..........

快速發帖