hi, 各位, 請問你地嘅兔兔bb嗰陣會唔會追住d手指咬ga??
chrisyan 2008-7-12 11:53:58 PM
唔知~未試過養兔bb~
‵小瑩 :])) 2008-7-12 11:54:08 PM
@@ bb係幾bb先XD
我芝麻養左咁耐都未俾佢咬過-0-..
casey 2008-7-13 12:15:04 AM
黑蚊蚊係bb時已經養
佢開頭都有咬
只係輕輕力
養左幾個weeks之後就只會lam
冇咬喇:055:
kenny6567 2008-7-13 12:29:18 AM
我o個兩隻都咬架,bb兔o既時候咬都唔覺痛,大左咬o既時候勁痛:022:
SheR_bb 2008-7-13 01:05:51 AM
我的鬆餅以前唔會咬人架~
佢依一兩個星期一唔鐘意就咬人或物件喇~
有時都唔知佢唔鐘意d咩~
大富翁 2008-7-13 01:50:04 AM
CACA 好中意咬野...
但好少咬我..!!!
只會好嬲個時...先咬一咬
pinwheelfish 2008-7-13 03:26:56 PM
請問鬆餅幾大呀?? 我隻細佬同你鬆餅一樣樣ga~~
pinwheelfish 2008-7-13 03:32:39 PM
細佬返咗嚟一個星期, 而家開始咬人,有時餵佢食草, 佢就唔咬草, 走嚟咬手指, 激死:052:
佢應該係有意ga~~不過細細力, 如果no 佢佢會由咬轉lam, 唔知係咪細個呢??
SheR_bb 2008-7-13 04:35:57 PM
鬆餅約4個月多少少, 養左冇耐咋~:021:
佢都係男仔黎架~~細佬一定好可愛~:037:
pinwheelfish 2008-7-13 06:22:04 PM
你買佢嗰陣係咪仲有隻女女擇ga??? 上次我見到隻女, 間店話?本來仲有一隻d毛鬆d嘅啱啱俾人買咗, d時間同你幾配合~~ 但我最終冇買隻女, 因為未諗清楚~~~~ 但之後就成日掛住啦~~~ 好彩我同老公最後決定養隻仔嘅時候俾我搵到隻仔, 可能呢d係緣份啦~~ 呢D兔兔嘅樣我一望就愛上, 但我身邊D人就MA MA 地~~ 我一於少理, 我LIKE 咪得LAW, HA~~
SheR_bb 2008-7-13 09:55:31 PM
咁我又唔知wor~我係carrot 買的,
當時見到佢好可愛就冇望其他lu~~
因為我鐘意好鬆毛毛的兔兔, 越鬆越鐘意~:023:
我都考慮左2個幾月先買的~
之後同朋友搬出黎住穩定左先搵兔兔的
都搵左一排呀~ 自己喜歡的兔兔真的可遇不可求呀~
求到就會好好珍惜呢, 我媽都唔太鐘意呀
但係佢會買菜菜俾鬆餅食呢:059:
Colleen 2008-7-13 11:45:53 PM
我家包包3個月大番屋企到而家成歲幾都未咬過我手指bor~
lingyan 2008-7-14 11:36:53 AM