大小cc

Colleen 發表於 2008-07-14 20:19|只看該作者|倒序瀏覽|打印
我一直都想知點樣既cc 先叫大粒,muffin d cc 又永遠都咁細粒,冇得同包包果d compare...

各位可唔可以幫下小女子,影底自己兔兔d cc (放把尺係隔離) 再post 上黎比大家compare 下?

整個cc 全集丫.......唔好話我變態丫:050:

hh0 等你5兔d cc 相丫

包包d cc 直徑有 0.8cm長~

lunguide 2008-7-17 01:37:36 PM
我想問波子係咪侏儒兔呀
我剛接返屋企嗰隻都係
d  CC好細,我打去問,職員話侏儒CC係比一般細D
但究竟細幾多呢????
順便問吓波子幾重呢?
我果隻成1.5KG
我覺得佢好重秤啊!!!
lingyan 2008-7-17 04:54:55 PM
波子好似係貓貓兔,如果無記錯 XD
nievedith 2008-7-17 06:29:54 PM
lingyan 說對了, 波子係貓貓兔!
波子現在4歲, 正常情況下的CC有5-6CM, 細佬得2個月大(賓尼兔), 但CC一定大粒過波子1-2CM啦

波子絕育前1.04KGS, 絕育後覆診得反0.84KGS, 現在不知道多重><
‵小瑩 :])) 2008-7-17 08:20:07 PM
原帖由 nievedith 於 2008-7-17 06:29 PM 發表
lingyan 說對了, 波子係貓貓兔!
波子現在4歲, 正常情況下的CC有5-6CM, 細佬得2個月大(賓尼兔), 但CC一定大粒過波子1-2CM啦

波子絕育前1.04KGS, 絕育後覆診得反0.84KGS, 現在不知道多重>

5-6cm:046: :046:
唔係掛..咁大粒-0-"?
Colleen 2008-7-17 08:57:39 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-7-17 08:20 PM 發表

5-6cm:046: :046:
唔係掛..咁大粒-0-"?

我諗波子ma打錯 >< 應該係5-6mm

不過細佬果d真係大粒wor,1-2cm????
nievedith 2008-7-18 03:13:36 AM
sorry, 打錯左, 係mm才對 :055:
我意思係話細佬的cc一定大過波子 1-2 mm :044:
lunguide 2008-7-18 03:07:53 PM
波子身為貓貓兔,但很嬌小啊!
加上黑白間
好似典型侏儒兔呢!!
lingling 2008-7-19 01:33:49 AM

呢個係FIFI同丁丁 D屎既比例:059:
百厭星_傻貓 2008-7-19 10:01:21 PM
:067: 講屎囉...吹漲
望住人地兔兔d屎唔知點解覺得好核突
jasmineyth)) 2008-7-20 01:03:01 PM
BETTY話兔兔既屎愈大粒愈好..
啤啤的size,,佢都話可以有差唔多1cm直徑的屎屎
jasmineyth)) 2008-7-20 01:05:03 PM
原帖由 hh0 於 2008-7-15 12:49 AM 發表
交功課啦 :020:

5隻既 cc 有大有小, 同身形成正比既
呢期係oxbow cc
以前D momi cc 大粒好多

有同感呀,,oxbow 屎屎細粒過momi好多
娃娃一向既大大粒都細粒左好多
Colleen 2008-7-20 07:22:25 PM
原帖由 lingling 於 2008-7-19 01:33 AM 發表

呢個係FIFI同丁丁 D屎既比例:059:

丁丁d cc 有d 細粒wor,而家有冇大粒番d丫?

快速發帖