今日去左q兔買草
兩個星期前佢有隻賓尼兔媽媽生左4隻bb
所以耐唔耐都會去睇下bb
上一次去都已經聽到佢地話有3隻bb養唔到:022:
而家得返一隻全黑色的bb
佢好得意架,老板娘仲話佢尋日岩岩開左眼
佢係個籠度周圍走,好可愛呀:039:
我睇兔bb既時候
岩岩有一對年輕的男女想買貓貓兔
佢仲叫老板娘抱出黎俾佢睇
佢地問老板娘一個問題
就係'隻兔仔會唔會大架':037:
老板娘就答佢梗係會大啦
大到好似佢果隻賓尼兔咁大度啦
我心諗佢一定係新手
好希望佢會吸收多d養兔知識
唔會因日後既麻煩
而帶來棄兔既後果
不過佢都做岩左
就係識去q兔買兔仔
兔爸見到果隻全黑bb
佢話好想要
但我地已經.........太多兔兔了
所以佢都唔駛諗
chrisyan 2008-7-16 01:25:08 AM
我前幾日去都有見到呀~我見到o個時都係得返一隻..都覺得有D古怪..原來走左幾隻:050:
jennytyy 2008-7-16 09:52:48 AM
bb咁易走gei??
kenixester 2008-7-16 10:22:55 AM
哈哈,我芝麻糊都算係全黑,咁兔爸咪好鐘意
lingyan 2008-7-16 12:50:07 PM
聽完個句 會唔會大 ,我好想笑....

梗係會大LA,傻先會問 ......
大到似隻狗仔都仲得 ....
‵小瑩 :])) 2008-7-16 01:03:29 PM
其實..我當日買芝麻我知佢會大隻..不過無諗到佢會'咁大隻'!!
-___-俾我想像中差得遠...
我都係後來先知道原來兔兔唔同品種既SIZE都會唔同~0~//but it's to late!!
尐黑 2008-7-16 09:14:59 PM
其實有好多人都想買啲唔會大既兔兔..
不過會大既兔兔先會睇到成長嫁麻...
不過我屋企都好細...要考慮啲唔會大既兔兔- -''

快速發帖