最近小丸換毛換好勁啊
次次都梳幾舊出黎
於事, 就有一個諗頭,
就係儲埋d 兔毛, 遲d用黎整兔毛 cushion~~
哈哈~~夠晒環保~~
阿度 2008-7-16 01:14:47 AM
呢個cushion....夠哂特別:056:
chrisyan 2008-7-16 01:23:25 AM
我都有諗過做cushion~~:073: :073: :073:
casey 2008-7-16 03:43:00 AM
咁咪有排都未有一個囉
jennytyy 2008-7-16 09:40:04 AM
工程浩大呀﹗:053:
lingling 2008-7-16 09:54:25 AM
做個小小cushion用mouse個時用:057:
波丸媽 2008-7-16 10:17:52 AM
哈哈~~
兔毛cushion會好暖暖架
用得唔好晒~~呵呵

vice0926 2008-7-16 10:29:27 AM
我媽咪話動物ge毛有好多細菌ga..
所以佢唔比我草毛..=  ="
仲成日催我幾日就要抹下個風扇同埋洗下個冷氣機隔塵網~><!
波丸媽 2008-7-16 10:31:59 AM
係呀∼∼
我唔知啊
兔爸話佢地d毛毛好乾淨
所以話儲黎做cushion
等我問下兔爸先
luckygirl1025 2008-7-16 10:55:28 AM
e...好主意wo..等我都草下先
nievedith 2008-7-16 12:55:22 PM
原帖由 vice0926 於 16-7-2008 10:29 發表
我媽咪話動物ge毛有好多細菌ga..
所以佢唔比我草毛..=  ="
仲成日催我幾日就要抹下個風扇同埋洗下個冷氣機隔塵網~>

你媽媽想你做野先咁說la, 呵~ :057:
vice0926 2008-7-16 02:59:50 PM
哈哈哈..又有呢個可能喎~
不過兔兔擺起房其實都搞唔到佢..
可能佢都係出於擔心我ge健康jie~~
lingyan 2008-7-16 03:32:05 PM
前日兔爺同兔爸講,
叫佢唔好開風扇俾兔兔,話兔兔D毛可能會搞到風扇著火 ........

聽完之後 .... :077:
vice0926 2008-7-16 04:12:32 PM
= =....................
其實真係有可能ga..
不過要好多好多毛同埋把風扇開左好耐好耐再加好熱好熱先有呢個效果囉..XD
百厭星_BB 2008-7-16 05:36:55 PM
==唔係咁有型牙,,,,用兔毛整

快速發帖