我唔知點同佢玩好呀
抱上手多
但係佢又會亂move:036:
你地呢??:020:

我抱住拉比:073:

casey 2008-7-16 03:38:28 AM
好細隻呀
佢而家幾大呀???
jennytyy 2008-7-16 09:41:26 AM
好細粒呀~
我會將d菜放係唔同地方等jobe搵黎食
有時用d玩具引佢跑
vice0926 2008-7-16 10:36:46 AM
嘩~~~好細隻好cute呀~~~
嘻..真係得意~:039:

其實多數都係放兩隻比黎比佢地自己玩~
如果想同佢地玩果時就抱佢地上梳化~
我跪起地下..跟住用個鼻黎lun佢地~:021:
wesky 2008-7-16 10:38:21 AM
好細隻啊~~ 係咪三個月大左右啦??
襯依家抱多d, 等佢習慣, 唔係大左唔俾人抱架啦~~
光之天使)) 2008-7-16 10:43:34 AM
好可愛!!!:053:
我通常都係放total出黎任佢跑~
佢會自得其樂...

有時我會坐係地下,叫佢埋黎,之後就幫佢按摩面仔頭仔,
又或者拎住粒糧走到好遠,之後叫佢個名(訓練),
佢黎食左之後,又拎第二粒走去另一邊再叫~~
nievedith 2008-7-16 12:52:49 PM
原帖由 光之天使 於 16-7-2008 10:43 發表
好可愛!!!:053:
我通常都係放total出黎任佢跑~
佢會自得其樂...

有時我會坐係地下,叫佢埋黎,之後就幫佢按摩面仔頭仔,
又或者拎住粒糧走到好遠,之後叫佢個名(訓練),
佢黎食左之後,又拎第二粒走去另一邊再叫~~

呢招好像不錯, 我又try 下先
nievedith 2008-7-16 12:53:55 PM
原帖由 wesky 於 16-7-2008 10:38 發表
好細隻啊~~ 係咪三個月大左右啦??
襯依家抱多d, 等佢習慣, 唔係大左唔俾人抱架啦~~

我都想抱多d細佬, 但佢e家都一抱便閃....:046:
‵小瑩 :])) 2008-7-16 01:01:28 PM
平時我都係放芝麻出黎行下跑下@@
有時搵D野食叫佢黎食xd
一係就叫佢個名,,等佢走過黎~之後又走去第2度再叫xd等佢走黎走去!哈..

芝麻太大隻了-3-所以而家都唔會俾我抱!~
lingyan 2008-7-16 01:01:46 PM
好可愛 >3<

睇落去應該都係2個月左右 @.@

真係要細個多D抱佢,俾佢習慣。

通常我係坐係地下,佢就會係我附近周圍跑,
跑完過黎又聞下你,之後就踢下佢咀咀,又摸下佢個頭。
佢地比較有性格,所以通常都等佢黎撩我玩。
百厭星_BB 2008-7-16 05:34:28 PM
由得佢自己跑黎跑去,,,,,
有時就扮下野追下佢...
同佢講下野,,,
尐黑 2008-7-16 09:15:54 PM
好似公仔呀""
細細粒...好得意>v<
Colleen 2008-7-17 10:11:35 PM
我家包包會自己玩,玩到悶就會搵我,通常訓係我腳邊(上次佢坐左落我腳板,搞到我流晒汗),有時會跳上sofa 訓係我手邊,要我摸摸

我唔係同兔兔玩,係兔兔玩我

包包最鐘意做衰野引我注意,鬧佢就開心周圍走同跳兔仔舞

平日唔駛叫佢佢都會跟住我周圍走,或者圍住我跑
cyrus364 2008-7-18 03:03:17 AM
多謝大家讚我拉比呀:061:
拉比呢張相係3個月到影架
而家就黎五個月
大隻仔左好多
仲肥左好多:070:
我都有用糧引佢
但係佢就唔so我:066:
用零食(好似D乳絡)佢就會食
cymau 2008-7-18 07:20:39 PM

我的糖糖刀唔係好跑~

糖糖太肥了:043: 叫佢刀唔係好理人 :059: 令我唔知同佢玩d咩好 ,用糧引佢刀唔得 , 佢最好刀係用草 引佢~:073:

快速發帖