‵小瑩 :])) 2008-7-21 04:52:20 PM
當然係好可愛啦:039: :039:
第一張訓覺個姿勢好搞笑!

小心佢咬d電線啵@@..
最好就收好哂先俾佢出黎玩啦^^
jennytyy 2008-7-21 05:02:53 PM
第一張好型bor, 未見過兔兔咁呀~
第二張,小心d電線呀﹗
otistou 2008-7-21 05:09:25 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-7-21 04:52 PM 發表
當然係好可愛啦:039: :039:
第一張訓覺個姿勢好搞笑!

小心佢咬d電線啵@@..
最好就收好哂先俾佢出黎玩啦^^

其實地下好'線'...佢先係咁=v=
我睇住佢..唔俾佢咬ga....係佢自己訓落堆線到= =
otistou 2008-7-21 05:10:05 PM
原帖由 jennytyy 於 2008-7-21 05:02 PM 發表
第一張好型bor, 未見過兔兔咁呀~
第二張,小心d電線呀﹗

黑白手=v=
karen195 2008-7-21 05:14:12 PM
我屋企既兔兔都會好似你的兔兔咁因為地板"線",會咁樣...
佢幾大個呀?好得意~係唔係純種?
otistou 2008-7-21 05:19:48 PM
係唔係純種就唔知=v=....依家6 個月大喇
[小懶] 2008-7-21 05:24:43 PM
HAHA佢訓得好搞笑:073:
好可愛:020:
冽! 2008-7-21 05:49:23 PM
我果隻都係係地上跣跣下咁
第2張,我屋企都有大把電線未收- - 其實係因為我唔知點收
唔知D野係邊買
但好彩佢只係咬小蒙恬-.-
‵小瑩 :])) 2008-7-21 06:08:12 PM
原帖由 冽! 於 2008-7-21 05:49 PM 發表
我果隻都係係地上跣跣下咁
第2張,我屋企都有大把電線未收- - 其實係因為我唔知點收
唔知D野係邊買
但好彩佢只係咬小蒙恬-.-

其實可以去宜家/實惠o個d家具用品店度買一個電線筒/電線捲既野..
可以將d電線收哂入去~咁就唔會散哂@@仲幾美觀添:021:
Colleen 2008-7-21 06:12:52 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-7-21 06:08 PM 發表

其實可以去宜家/實惠o個d家具用品店度買一個電線筒/電線捲既野..

我係ikea 買左丫!!

尋日正式用,包住左laptop 條火牛,所以包包就可以成日出黎玩la~
Colleen 2008-7-21 06:13:41 PM
第二張好似送條電線入兔口 :011:
lingyan 2008-7-21 06:17:30 PM
唔好話睇住佢就俾佢搞電線...

電線係兔兔個口一秒..都會斷左一半.....
冽! 2008-7-21 06:20:10 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-7-21 06:08 PM 發表

樓下5金鋪有冇架?
‵小瑩 :])) 2008-7-21 06:26:41 PM
原帖由 冽! 於 2008-7-21 06:20 PM 發表

樓下5金鋪有冇架?

@@咁你可能要去問問XD
問下佢有冇d包住電線既捲咁...

快速發帖