我今天在I LOVE RABB__ 度買左這個水樽↓
http://www.miaclk.net/shop_more_pic.asp?ProdId=1808
我睇中左好耐ga la,可惜無舖頭入貨,今日被我搵到la
我覺得唔錯的....
可惜我屋企的豆豆好像唔識用...唔知係唔係佢懶...:042:
因為內置彈簧,要用力先飲到
hh0 2008-7-22 01:40:06 AM
好似唔錯bor, 出面都好少見到
大約幾$
kwaikwai 2008-7-22 01:46:10 AM
I LOVE RABB__有嗎??
今日買野唔多覺既...

係唔係真係要大力??
你有冇試過??
冽! 2008-7-22 01:51:19 AM
琴日都見到
但冇買,因為容量少...
karen195 2008-7-22 02:00:13 AM
這個買了45元,ok 的

唔一定要好大力既...少少力都ok ,而且出好多水

我買這個係300ml,兔兔岩用了....我之前用150ml :050:
阿度 2008-7-22 02:20:51 AM
300ml都夠一隻中型兔飲半日了~
tiffany 2008-7-22 10:43:38 AM
個水樽好似唔錯喎
等我都去睇下先得
lingyan 2008-7-22 11:04:29 AM
而家屋企用緊o個個都係外掛式,仲可以改成掛籠入面,
不過好貴...個時都成96蚊 /_\
karen195 2008-7-22 11:09:20 AM
96蚊?咩牌子有沒有相睇?

我今朝發現豆豆無飲過水
之後強迫豆豆示範一次個水樽係點用之後
佢先識去飲去.....:024: ....原來佢好蠢.....
otistou 2008-7-22 12:57:07 PM
原帖由 阿度 於 2008-7-22 02:20 AM 發表
300ml都夠一隻中型兔飲半日了~

咁多@@....我果隻飲好少..飲幾日都得呀真係= =
lunguide 2008-7-22 01:27:41 PM
我家拖羅夜晚十二點入滿水(350ml),朝早六點幾就飲唒!重大力大力咁lam水樽
攪到lock lock聲叫醒左我去幫佢入水
我想sleep多陣呀
vice0926 2008-7-22 03:03:23 PM
300ml我都覺得太少了..
我家兩隻寶貝唔洗半日就飲350ml了~~><
阿度 2008-7-22 03:08:42 PM
不過隻隻兔都有唔同,最好當然有350ml啦~
小純半日左右飲哂350,盈盈就唔駛半日~~
閃閃就飲得最小,可能係細兔關係
Colleen 2008-7-22 09:32:45 PM
包包咁細隻就一日一碗,muffin 就一日250ml lor
ffei_1012 2008-8-27 01:13:16 PM
我個水''中''本身都有彈簧..
兔兔都係5識用
後味我用暴力張彈簧蚊左出泥
之後佢覺用到la
不過你果個應該5得la
無能為力~~

快速發帖