wawa)) 發表於 2008-07-22 11:26|只看該作者|倒序瀏覽|打印
你吔兔兔中意食咩菜?
我最近試咗4隻...
佢好似最中意係菜心
jennytyy 2008-7-22 11:32:27 AM
我俾乜菜jobe都好鍾意食呀~
kenixester 2008-7-22 11:50:53 AM
我想問多句,芝麻糊食完菜菜,佢會食到好"烏糟",
下"爬"濕哂呀,佢又唔俾我幫佢抹。
咁點算好呀~~~~
花無缺 2008-7-22 11:52:09 AM
試左邊四隻菜 0.0?
lingyan 2008-7-22 12:07:21 PM
原帖由 kenixester 於 2008-7-22 11:50 AM 發表
咁點算好呀~~~~

我都係照抹,唔理佢俾唔俾 =3=
唔俾都要捉住佢抹 "~~"
咪以為兔奴好蝦 :073:
kwaikwai 2008-7-22 12:27:23 PM
"瓊"乾水先比佢會好d~~

之前一洗好就比didi 食~
佢都係食得好得污糟~
而家好好多~~~ :070:
mim0510 2008-7-22 12:32:11 PM
菜心:001: 菜心:001:
lunguide 2008-7-22 01:21:55 PM
油麥菜
遲d大隻仔d先試菜芯
HazukiYada 2008-7-22 01:54:29 PM
白菜仔, 菜心 ^^
tiffany 2008-7-22 02:09:30 PM
我d兔兔鐘意食白菜仔
死衰鬼 2008-7-22 07:43:20 PM
紅夢卜算唔算嫁:056:
我果隻食生菜會食到成個咀連鼻都溼晒:052:
奈左唔抹會硬硬地d毛  遲d就要用溼毛巾抹嫁啦
jennytyy 2008-7-23 09:55:14 AM
原帖由 kenixester 於 2008-7-22 11:50 AM 發表
咁點算好呀~~~~

你試下整細塊d俾佢地食,印走下d水先俾佢地食丫
jennytyy 2008-7-23 09:56:41 AM
原帖由 tiffany 於 2008-7-22 02:09 PM 發表
我d兔兔鐘意食白菜仔

白菜仔好多沙,我都唔敢俾佢地食呀~
chrisyan 2008-7-24 12:43:08 AM
雪兒咩菜都食...夢夢就咩都唔食~~

快速發帖