新手問題

Cwk 發表於 2008-07-22 23:32|只看該作者|倒序瀏覽|打印
準備接兔兔返屋企,請各位兔友幫幫忙,thx

1. 邊隻木粒吸水吸味好d? breeder celect, woody cat, plospan
   用過feline, 吸味麻麻
2. 一包5磅oxbow bb糧夠食幾耐? (5個月賓尼,每日兩餐,每餐2匙)
   想8-9個月開始轉糧 (上一手好似俾錯糧,搞到少少過胖)
   應該買5磅定10磅裝呢?

唔該各位 ^3^
花無缺 2008-7-23 07:30:00 AM
如果驚佢咬爛有化學物質流出來,
可以雪二支水雪到變冰,
然後出面再包毛巾,
咁樣應該咬唔爛
lunguide 2008-7-23 11:34:15 AM
十蚊店都有外面硬膠但內裹液體的冰種賣
幾好用
又唔易咬爛
Cwk 2008-7-23 07:52:08 PM
thx!! 十蚊店好多好野買呢
買左冰種、平梳、食物碗等等都係90大元!!
wawa)) 2008-7-23 08:18:16 PM
原帖由 Cwk 於 2008-7-23 07:52 PM 發表
thx!! 十蚊店好多好野買呢
買左冰種、平梳、食物碗等等都係90大元!!

乜連梳,食物碗都有?
見唔到ge!? :056:
lingyan 2008-7-23 09:33:46 PM
有ga,荃灣個間十蚊店有一到係專賣寵物野。
wawa)) 2008-7-23 09:41:25 PM
荃灣?你地大部份都住嗰度ga?
對我嚟講,大遠la
我住調景嶺
Cwk 2008-7-23 10:08:31 PM
我係粉嶺個間
門口有一part係Q pet擺檔
最入面有好多寵物用品
仲買左條圍裙,等幫兔兔剪甲梳毛用
都係10蚊ja!!!
lingyan 2008-7-23 10:16:04 PM
我唔係住荃灣 GA >3<
只係兔爸以前住荃灣,而家搬左,仲係有舖癮想返去行下街買下野囉。
kwaikwai 2008-7-23 11:24:15 PM
係唔係荃灣o個間吉之島10蚊店???
有寵物野賣嗎???? :033:

快速發帖