同上
請投票!
多選投票: ( 最多可選 4 項 ), 共有 50 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
wesky 2008-7-23 11:18:15 PM
[小懶] 2008-7-24 12:08:28 AM
晌兔協領養的:033:
花無缺 2008-7-24 12:11:26 AM
一隻買的, 二隻收養的
lingyan 2008-7-24 12:29:14 AM
MIFFY - 係龍蝦樂園買,買唔夠二日就已經開始病左,醫左大約二個月,花左至少3千幾蚊。

妹妹    - 俾人遺棄係樓梯,拎左返屋企醫返好佢之後就養埋佢。
阿度 2008-7-24 02:00:17 AM
全部領養~~~唔係...小純係街執,唔太算領養
lingling 2008-7-24 02:13:53 AM
兩隻買,一隻領養!:040:
jennytyy 2008-7-24 10:42:59 AM
jobe係領養的~:023:
kwaikwai 2008-7-24 11:36:49 AM
didi 係朋友o係籃球場見到佢~
執左佢返屋企~~~
佢屋企唔養得~就比左我~~

初頭我呃我媽幫朋友養幾星期~~~(因為我媽唔鐘意小動物)
點知幾星期又幾星期, 幾星期又幾星期~
眨下眼~咁就5年啦~~~~
alaneva 2008-7-24 12:39:12 PM
棉棉係買既,小白係領養既:053:
大富翁 2008-7-24 12:55:11 PM
caca 可以叫領養啦
返左黎2星期..開始有病////依加一直側頭.!
而加仲e 跟其他病...用左差唔多5600
牙na)) 2008-7-24 03:03:53 PM
mo仔係買回來的>v<!!
eurico)) 2008-7-24 03:26:45 PM
檬檬係買返黎,
咁快就養左四個月了∼
Vinkivan 2008-12-24 02:24:27 AM
波子同湯丸都係買返嚟嘅... 喺加拿大呢邊一間叫"PJ's Pet"度買嘅~!! 買咗返嚟之後健康一直良好。
siuling1200 2008-12-24 09:42:45 AM
係I X RABBIT買架

快速發帖