話說我見muffin 肥番d la,唔可以再拖desex la,唯有自己'han' d 嘔d $ 出黎比佢desex la,今朝打電話去呢度比較好既庸醫預約desex la,點知..............

唯一一間比較好既庸醫clinic....佢地話唔再醫兔la!!!!!

我要去邊幫muffin desex 丫?????

激死我la!:050:
jasmineyth)) 2008-7-25 02:24:26 AM
原帖由 Colleen 於 2008-7-25 02:17 AM 發表

邊有咁誇丫,去paris 一程1000 HKD 未計去到仲要搭地鐵同巴士,來回咪3千幾,邊有機票咁貴丫:056:

而家要等聽日再打電話睇下其他clinic 點lor,頂丫,今次又唔知要幾多$ la:050:

你打算去paris?
花無缺 2008-7-25 02:28:47 AM
真係好貴....:046:
Colleen 2008-7-25 02:28:50 AM
原帖由 jasmineyth 於 2008-7-25 02:24 AM 發表

你打算去paris?

我都唔知:044:

3千幾蚊未計手術費用,同埋一間有事要覆診又要車$$.........

可能要儲耐d $ lor,如果係呢度搵唔到一個ok 既庸醫:041:
jasmineyth)) 2008-7-25 02:35:59 AM
原帖由 Colleen 於 2008-7-25 02:28 AM 發表

我都唔知:044:

3千幾蚊未計手術費用,同埋一間有事要覆診又要車$$.........

可能要儲耐d $ lor,如果係呢度搵唔到一個ok 既庸醫:041:

係囉,,仲要覆診..
手術費..同埋藥費..最貴既車費..
希望你搵到個好醫生啦!!

快速發帖