話說我見muffin 肥番d la,唔可以再拖desex la,唯有自己'han' d 嘔d $ 出黎比佢desex la,今朝打電話去呢度比較好既庸醫預約desex la,點知..............

唯一一間比較好既庸醫clinic....佢地話唔再醫兔la!!!!!

我要去邊幫muffin desex 丫?????

激死我la!:050:
lingyan 2008-7-24 05:13:30 PM
...........

真係無醫生會 LA 咩 ..........
Colleen 2008-7-24 05:33:36 PM
唉...............呢度唔駛搭車去既clinic 有3間,打電話去問 兔兔desex 前駛唔駛空肚,唯一一間答唔駛,所以呢間係比較好既庸醫la,我唔敢帶muffin 去另外個2間丫:050:
‵小瑩 :])) 2008-7-24 05:42:44 PM
竟然無啦啦唔醫兔...
咁d兔兔點算:067:
仲有冇其他遠少少既地方有醫生識醫兔嫁...?
kwaikwai 2008-7-24 05:56:32 PM
咁就真係麻煩了.... :042:
你o個邊真係咁少人養兔兔???
roy6c3 2008-7-24 07:48:29 PM
旺角應該一定有 我見過
vice0926 2008-7-24 09:22:43 PM
下....點解會咁ga........
佢有冇話點解唔再醫兔呀??
咁點算呀宜家....><
jasmineyth)) 2008-7-24 11:05:02 PM
可唔可以試d遠d既醫生呀?
hh0 2008-7-24 11:45:45 PM
原帖由 roy6c3 於 2008-7-24 07:48 PM 發表
旺角應該一定有 我見過

巨係法國呀!!!!
hh0 2008-7-24 11:48:36 PM
唉.....HK 甘細都有唔少 vet 識醫兔
法國居然要一個都甘難
chrisyan 2008-7-25 01:20:00 AM
原帖由 roy6c3 於 2008-7-24 07:48 PM 發表
旺角應該一定有 我見過

下....唔好玩啦....旺角D醫生識醫兔嗎?:056:
同埋....colleen o係法國....
alaneva 2008-7-25 01:34:15 AM
咁點算呀??兔兔有事可以點?????
阿度 2008-7-25 01:35:29 AM
colleen住法國架:037:
法國唔係冇,不過車錢會好貴~~~
貴到好似機票咁架
Colleen 2008-7-25 02:17:50 AM
原帖由 阿度 於 2008-7-25 01:35 AM 發表
colleen住法國架:037:
法國唔係冇,不過車錢會好貴~~~
貴到好似機票咁架

邊有咁誇丫,去paris 一程1000 HKD 未計去到仲要搭地鐵同巴士,來回咪3千幾,邊有機票咁貴丫:056:

而家要等聽日再打電話睇下其他clinic 點lor,頂丫,今次又唔知要幾多$ la:050:
Colleen 2008-7-25 02:20:20 AM
原帖由 vice0926 於 2008-7-24 09:22 PM 發表
下....點解會咁ga........
佢有冇話點解唔再醫兔呀??
咁點算呀宜家....>

兔爸話佢地一定醫死唔少兔比人complain 所以而家直情唔睇兔wor,都真係有咁既可能:056:

唯有再睇下邊間我有信心d la~ clinic係有,識唔識醫兔係另一回事lei:042:

快速發帖