星期日去左亞洲博覽館果個寵物展喇!!!!!

元朗有免費車去,而且我地有免費飛,所以又抵好方便

檔口比去年少左,買狗仔野都比以往少左,不過都已經夠我地買到好多狗仔野!!!

不過買兔仔野少之又少

兔友協會賣精品多,買滿100蚊先可以加20蚊買一袋草,

佢地有自家制""風乾生果小食""28蚊一包,不過份量勁少

自家制""鮮草餅""28蚊一包,得5塊,每個約5蚊幣咁大,不過超輕一風吹得走咁.....

兔仔用品就有幾款vet bed賣,約120-140蚊一張,少量兔玩具

有一檔主打買狗糧,不過都有少少兔糧倉鼠糧賣,買左包細糧比多多先生,500g一包賣50蚊

除此之外,無兔仔野買喇!!!
nievedith 2008-7-28 01:28:31 PM
睇完之後, 覺得好彩無去 :055:
‵小瑩 :])) 2008-7-28 02:01:20 PM
太遠喇對我黎講~
原本都心動過...
哈..不過又唔會有太多兔兔野賣..所以..
唔去既決定係正確既!
vice0926 2008-7-28 02:34:31 PM
不過香港賣兔仔野永遠都唔夠貓狗多..
真係偏心!!><
chrisyan 2008-7-28 02:39:51 PM
如果我有狗狗都會去ge~~~~
oil 2008-7-28 02:43:12 PM
好在我沒去呢, 原本都想同個朋友去的~
不過對我地黎講太遠了~:026:
ka@+ 2008-7-28 05:13:10 PM
好彩冇去=v="
如果唔係真係失望死xD
mim0510 2008-7-28 08:43:45 PM
其實唔遠ga............

我係元朗坐免費穿梭巴士去,30分鐘就到,最重要係唔洗錢:051:
kwaikwai 2008-7-28 10:53:18 PM
如果唔駛錢我都會去~~~~ :039:

上年我都有去~~不過完全地冇收獲~~
好失望~~估唔到兔仔野真係少成咁~ :013:
lingling 2008-7-28 11:19:35 PM
好彩無專登揸車去!
williamaaaa 2008-7-29 12:33:20 AM
太遠無去:043:
casey 2008-7-29 12:57:35 AM
唔洗錢我都去唔到啦
:078:
jadis 2008-9-30 09:57:25 PM
本來都想去下,因為未試過去寵物展,但是由小西灣到亞洲博覽館太過遠,所以冇去到

快速發帖