尋日去左動漫展...哇-_-多人到呢......
見到好多cosplay..但係實在太多人..迫到行唔到-0-"
最後有數件戰利品...
原本有一個攤位賣畫的..有畫兔兔..超靚超得意..但係價錢太貴-3-

哈哈...全部都係呢d無聊野-3-"皆因我唔睇漫畫..又無玩online game~

扮兔兔!!!至衰隻耳仔唔似啦:014:

lingyan 2008-8-3 10:33:49 PM
哇.... 點解你搵到兔耳買既 ?
我今日去完,只係見到貓仔耳朵咋   >3<
條毛毛尾我見到好多人都有 ar,又係搵唔到黎買 ~"~

我就只係買左個公仔就走人囉,人真係超級多   ..........
本來想買三國高達d公仔,不過同街外個d差唔多價錢,
所以兔爸最後話廢事拎住野同人逼,就無買囉。
kwaikwai 2008-8-4 12:02:34 AM
哈哈哈哈~~
原來係毛毛尾黎嫁~~
我初初睇~以為係隻兔兔黎嫁~~
之後我諗~小瑩除左芝麻~仲有養咩~~

再望望lingyan時留言...
睇清楚d..........原來疑似兔物體就係毛毛尾~~~ :037:
lingling 2008-8-4 12:10:34 AM
真係好得意喎!:023:
nievedith 2008-8-5 03:19:28 AM
ke~ 我日日都係動漫節度呢~
你隻chicken好好賣的, 賣到斷市的啊~

快速發帖