今日本身冇諗過出去...但係要交收咁就出去啦
第一站係上兔協..又係撞正清潔時間...冇得探小萍!
買左包o記草俾caca試下....加因佢唔洗一個月食曬5lbs apd...食窮我
第二站...沿路行去賣寵物個條街一直行...
好多寵物.....真係咩都有...
去左q兔買左10oz t草...即包個d...
仲見到好多兔兔d屎真係仲細粒過倉鼠個d...個patpat仲好DIRTY~(only q兔個得一隻兔兔係睇落健康的)
真係好可憐~隻隻都on下on下咁....

總結:mk真係好熱...34度- -
    q兔t草好幼..好似針咁...但出奇地caca係照食..o記未開..仲係一個謎
冽! 2008-8-3 11:04:38 PM
去兔協最好4點打後去
pat pat dirty咁恐怖?
lingling 2008-8-3 11:06:18 PM
原帖由 大富翁 於 2008-8-3 10:57 PM 發表
今日本身冇諗過出去...但係要交收咁就出去啦
第一站係上兔協..又係撞正清潔時間...冇得探小萍!
買左包o記草俾caca試下....加因佢唔洗一個月食曬5lbs apd...食窮我
第二站...沿路行去賣寵物個條街一直行...
好多寵 ...
caca好叻喎!一個月食晒5磅草!
大富翁 2008-8-3 11:11:46 PM
原帖由 冽! 於 2008-8-3 11:04 PM 發表
去兔協最好4點打後去
pat pat dirty咁恐怖?

係呀..仲要係D 兔兔GE PAAPAT起碼有4粒軟便!!
而且仲係成個PATPAT 都係咁...好唔健康
冽! 2008-8-3 11:24:33 PM
原帖由 大富翁 於 2008-8-3 11:11 PM 發表

係呀..仲要係D 兔兔GE PAAPAT起碼有4粒軟便!!
而且仲係成個PATPAT 都係咁...好唔健康

q兔算係mk中最好既1間
宜家都咁
好彩小哲佢健健康康
‵小瑩 :])) 2008-8-4 12:12:16 AM
mk真係好熱呀/口\
我之前夜晚出去都熱到係咁出汗:066:
jennytyy 2008-8-4 10:46:48 AM
星期日,我都有出旺角呀,帶左jobe去兔協剪甲梳毛,我同老公都學到唔少野呀~
波丸媽 2008-8-4 10:45:27 PM
天氣咁熱,都唔知果d住起店門口既兔兔點算............:016:
jennytyy 2008-8-5 09:49:16 AM
原帖由 DaDa_B 於 2008-8-4 10:45 PM 發表
天氣咁熱,都唔知果d住起店門口既兔兔點算............:016:

係呀,都唔知會唔會中暑~
chrisyan 2008-8-6 11:46:05 PM
仲有個間便利...次次行過都無草架!!!!!

快速發帖