最近好忙, 所以都好耐無上來, 唔知大家仲記唔記係波子同細佬呢!?
今晚見有點空閒又唔眼瞓, 所以post下兔寶們的相~ 以下係細佬偷波子野食的連環圖

細佬 : hi, 家姐你好呀~

細佬: e, 你啲草食唔曬呀 !?

細佬: 好香咁bor~
波子: 扲轉面, 費時理你!

細佬: 家姐, 我好肚餓, 餓死la!
波子: 肚餓咪去自己個籠度搵野食law~ 唔好食我個d
細佬: ........

細佬: e~ 你睇下個度!

波子: 有乜睇呀?
細佬: yeah~ 家姐走左, 可以偷食草la!

冽! 2008-8-5 08:42:53 AM
我果2隻隔籠打
未打前叫佢地停又會停- -
所以都係唔好比佢地見面
新兔蝦舊兔
‵小瑩 :])) 2008-8-5 09:04:18 AM
好搞笑呀細佬XD
咁醒識出呢招等家姐行開!:073: :073:
jennytyy 2008-8-5 09:40:58 AM
細佬好為食呀,真係隔離草香~
nievedith 2008-8-5 11:03:20 AM
原帖由 冽! 於 5-8-2008 08:42 發表
我果2隻隔籠打
未打前叫佢地停又會停- -
所以都係唔好比佢地見面
新兔蝦舊兔

我個2隻又唔會隔籠打 (2個籠平放). 行街時間時, 細佬(新兔)好鐘意去波子個籠度聞, 雖然我覺得佢係想找野食. 而波子(舊兔)會一支剪走去窗度匿埋, 好少去細佬度八. 但一試放2兔, 波子便會"胡" / 診機想咬細佬... 好在有成功阻止

不過大時教壞細, 細佬現在都會咬膠袋.....
lingyan 2008-8-5 11:35:18 AM
哈哈 家姐教壞細佬咬膠袋 :040:
nievedith 2008-8-5 12:00:25 PM
原帖由 jennytyy 於 5-8-2008 09:40 發表
細佬好為食呀,真係隔離草香~

KE~ 細佬真係好為食, 有時我放2隻出來, 分左右2邊玩, 佢會去家姐個籠度食糧食草飲水, 仲便便埋, 當正自己屋企咁 =.='
lingling 2008-8-5 06:42:01 PM
隔離草香D:037:
chrisyan 2008-8-7 01:38:10 AM
原帖由 lingling 於 2008-8-5 06:42 PM 發表
隔離草香D:037:

隔離個廁所就好痾D~~:040:
nievedith 2008-8-7 02:29:08 AM
細佬 : 總之隔離個籠係好d~ :078:
Colleen 2008-8-7 03:06:28 AM
波子好慘丫,咁樣比人蝦 >< 黎姐姐度丫,姐姐有靚仔包包同你玩丫~
nievedith 2008-8-7 01:37:17 PM
波子 : 但係要搭飛機要搵到姐姐啊  :046:

快速發帖