尋日下午去左金水食下午茶, d 野都 ok 好食既~
埋單果陣, 先發覺, 原來佢服務費收左 $10 啊!!!
雖然半價, 但服務費變左加二 !!

http://home.zizi-land.net/328

‵小瑩 :])) 2008-8-8 03:01:38 PM
嘩..睇黎真係好抵食咁喎..你成日去XD
碟粉好似好正咁:021:
有冇個地址呀~?
wesky 2008-8-8 03:06:01 PM
係元朗千色廣場與街市中間架~~
lingyan 2008-8-8 05:51:11 PM
好似好好味咁,有我至愛既三文魚   >3<

金水係唔係得元朗個邊先有咋 ?
lingling 2008-8-8 08:16:35 PM
睇黎唔錯喎!搵日試下先!:060:
尐黑 2008-8-8 10:27:39 PM
流口水了""":021: :021:
‵小瑩 :])) 2008-8-8 10:33:05 PM
我上網search見到尖沙咀都有一間...
係咪同一間黎嫁?
wesky 2008-8-8 10:42:16 PM
佢好似有四間分店架~~
kellyyip0203 2008-8-9 01:26:21 AM
哈哈...
好正啊:023:
大家介紹d野食真係唔錯,,,,,,,=]:012:
kwaikwai 2008-8-9 01:58:36 AM
上次o係尖咀見到食tea半價已經好想去~~
但一直未有時間就忘記了~
而家睇返又好想食添~~~ :053:
聽日同男友去食都好喎~haha

尖咀o個間o係前東英大廈隔離~(左邊係美麗華~右邊先係)
美  |    前   |   金
麗  |    東   |   水
華  |    英   |   

我表達得唔好~  希望咁清楚d :050:
lingyan 2008-8-9 11:25:32 AM
原帖由 kwaikwai 於 2008-8-9 01:58 AM 發表
上次o係尖咀見到食tea半價已經好想去~~
但一直未有時間就忘記了~
而家睇返又好想食添~~~ :053:
聽日同男友去食都好喎~haha

尖咀o個間o係前東英大廈隔離~(左邊係美麗華~右邊先係)
美  |    前   |   金
麗   ...

哇,好近我公司 wor,搵日去食先得 XD

係食 TEA 半價嗎 ?

咁係唔係即係地庫郵局個到 AR ?

ivy﹍* 2008-9-6 10:29:53 AM
三文魚咁大件..會唔會好漏

我之前食有間大件過呢d..勁漏..:022:
kwaikwai 2008-9-6 11:27:54 AM
原帖由 lingyan 於 2008-8-9 11:25 AM 發表

哇,好近我公司 wor,搵日去食先得 XD

係食 TEA 半價嗎 ?

咁係唔係即係地庫郵局個到 AR ?

我唔記得係唔係地庫郵局o個個度~
不過就記得o係天地圖書落少少~~~~~
鑰匙 2008-9-6 11:29:27 AM
服務費唔係加二, 佢只不過係照原價收你服務費.

快速發帖