今日係盈盈火化既日子.....盈盈係於上星期離開我的....
以為過了一星期,再見盈盈會冇咩事~但都係唔得
當我一見到盈盈,心情依然係好激動......

本身今日帶左好多野同盈盈一齊走架,可惜最後比人話太多唔得:024:
最後都只係得小小野陪到盈盈~~~
經過約兩星期,盈盈終於返返屋企了~
我相信,總會有一日我同盈盈係會再遇到的

最後我要多謝呢兩個星期一直陪我傾計既兩位朋友
特別係今日陪我sms既人,唔係得我一個人我都幾難面對~雖然你要返工,但都好開心你用第2種方法陪我

lingling 2008-8-10 01:40:21 AM
阿度,
唔好傷心,堅強D,盈盈知你鍚佢架!你要令盈盈安心走!
盈盈會去一處無痛苦,無疾病既地方,個度好多兔朋友陪佢,你放心喇!
con 2008-8-10 01:45:27 AM
阿度祝你早日復元!
希望盈盈在天國快快樂樂!
chrisyan 2008-8-10 09:17:47 AM
人一生好似好漫長,經歷好多悲歡離合,但係回頭一望,其實人生係好短暫架咋~
所以當你同盈盈重逢ge時候,你會驚覺,其實,盈盈就只係o係你後面ge不遠處等緊你~
佢一直陪住你,望住你,等同你重逢ge一刻~
收拾心情去繼續自己應有ge路吧~
兔友同你的兔兔都會陪住你走落去的~
jasmineyth)) 2008-8-10 03:39:29 PM
呀度,,
因為你係愛盈盈,,所以往後既日子你都有機會諗起佢
金莎離開左我大半年啦,,到今日我都仲有諗起佢..
金莎一直都係我心裡面,,盈盈都會一樣,,一直係你心裡面
你地之間既所有野都會成為回憶,,好好記住呀
你不如寫一封信比盈盈,,將你所有想講既都寫出黎..
寫既時候會好激動,,不過寫完之後成個人都會輕鬆左,,
盈盈明白你既愛架,,而盈盈亦都愛你,,所以佢會想你幸福快樂,,
你地相遇係一種緣份,,有你做主人係盈盈既福氣,,
雖然你地既緣薄,,不過你地已經有過一段開心幸福既記憶,,
佢會帶住呢d回憶去天國,,同一大堆兔兔一齊生活,,
金莎一定會同盈盈做好朋友架!佢地會等我地架!
你仲有小純同閃閃呀,,要照顧佢地呀!
兔兔知你唔開心,,佢地都會唔開心架,,所以要開心番喇!
vice0926 2008-8-10 05:06:23 PM
盈盈...姐姐好想再見到你..
記得果日..第一次見你..
你係一隻非常乖巧非常聽話.純良ge兔兔..
雖然你甩毛甩到人地成身都係..
但係你個傻樣乖樣..的確令人好心動..
你爸爸可以帶到你返屋企..
真係一種福氣..
雖然相處時間唔長..
但係都足以思念你一世..
所以我決定以後諗起你都要笑..就算喊都要笑住黎喊..
知道嗎?呀度
阿度 2008-8-11 12:57:07 PM
原帖由 vice0926 於 2008-8-10 05:06 PM 發表
盈盈...姐姐好想再見到你..
記得果日..第一次見你..
你係一隻非常乖巧非常聽話.純良ge兔兔..
雖然你甩毛甩到人地成身都係..
但係你個傻樣乖樣..的確令人好心動..
你爸爸可以帶到你返屋企..
真係一種福氣..
雖 ...

收到哂喇,vivi~~多謝你呀

都多謝咁多位,其實我都平伏好多了~
不過久不久都會諗起盈盈~
831555 2008-8-14 12:02:58 AM
原帖由 阿度 於 2008-8-11 12:57 PM 發表

收到哂喇,vivi~~多謝你呀

都多謝咁多位,其實我都平伏好多了~
不過久不久都會諗起盈盈~

me too
alliekapo 2008-8-18 01:44:44 AM
:050: :050: :050: :050:

快速發帖