今日係盈盈火化既日子.....盈盈係於上星期離開我的....
以為過了一星期,再見盈盈會冇咩事~但都係唔得
當我一見到盈盈,心情依然係好激動......

本身今日帶左好多野同盈盈一齊走架,可惜最後比人話太多唔得:024:
最後都只係得小小野陪到盈盈~~~
經過約兩星期,盈盈終於返返屋企了~
我相信,總會有一日我同盈盈係會再遇到的

最後我要多謝呢兩個星期一直陪我傾計既兩位朋友
特別係今日陪我sms既人,唔係得我一個人我都幾難面對~雖然你要返工,但都好開心你用第2種方法陪我

‵小瑩 :])) 2008-8-9 09:54:15 PM
盈盈..希望你可以o係彩虹橋度開開心心..繼續快樂咁生活落去!
雖然姐姐未見過你, 但係姐姐都會祝福你~
當日知道左你走左既消息, 真係好心痛..
希望你而家可以無憂無慮咁生活啦!
記住要返黎搵兔爸呀!你兔爸好掛住你的~

wesky 2008-8-9 10:01:42 PM
盈盈  我地唔會忘記你架
祝永遠開心快樂~ Rest in Heaven
Colleen 2008-8-9 10:03:04 PM
睇完張相,仲心痛,d眼淚湧出黎咁濟:025:

我呢個星期身體唔太好,再加上識得既2隻兔都去左彩虹橋,所以日日陪包包同muffin,少左online.......:024:

你有咩唔開心就message 我la,i am here for you
波丸媽 2008-8-9 10:11:10 PM
盈盈~~
希望你會起彩虹橋生活得開心愉快!!!
同埋,你要記得你曾經有一個好主人,佢為左你,笑過喊過
所以,你要起彩虹橋,要多d望下果位好主人,同埋保佑佢以及同伴們!!!

TO 阿度:請節哀順變!!
       雖然, 雖然盈盈走左,但你對佢既好同回憶,係唔會走架!!
       盈盈佢起彩虹橋會生活得好好架!!

雖然我未見過盈盈,但我覺得佢同我既小丸好似係兩姊妹咁
見到張相,真係心痛.....

alaneva 2008-8-9 10:44:20 PM
盈盈乖..好好安息吧....希望兔主振作起來!!!
karen195 2008-8-9 11:10:03 PM
盈盈知你咁有心,佢一定會在另一個世界都過得好幸福的

而且佢一定會在另一個世界希望你過得開心
hh0 2008-8-9 11:13:14 PM
你真係好錫盈盈
巨都唔想見到你甘傷心
大家都支持你....
rock_his 2008-8-9 11:21:56 PM
盈盈乖~~盈盈乖~~盈盈乖~~再見
Cwk 2008-8-9 11:26:04 PM
盈盈r.i.p.....
其實有無人可以講下盈盈發生乜事...
冽! 2008-8-9 11:41:34 PM
盈盈會係彩虹橋開開心心
佢都想見到你開心
盈盈,安息啦
nievedith 2008-8-9 11:55:43 PM
盈盈, 彩虹橋會有其他兔兔陪你, 你唔會悶架

阿度, 雖然唔知發生乜事, 但盈盈最後一段係你陪佢過, 我相信佢都好開心係你陪佢過而唔係得自己一個. 盈盈會係彩虹橋睇住你, 你開心, 佢係個度先會安心架~
kwaikwai 2008-8-10 12:08:22 AM
有阿度既呢一番心意~
我諗盈盈o係彩虹橋一定會更開心~

再見~盈盈
[小懶] 2008-8-10 12:39:32 AM
嗚.......
見到盈盈幅相,我諗起kobi既姐姐同佢既衰哎呀主人:050:

盈盈晌天上一定會過得好開心的,
盈盈乖~ 好好安息吧~
大富翁 2008-8-10 12:44:51 AM
睇到...真係好想喊!!!
呀度你真係好錫盈盈!!
盈盈一定會再同你相聚咖!!!
盈盈你要開開心心呀!!!

快速發帖