斷骨

阿度 發表於 2008-08-14 00:36|只看該作者|倒序瀏覽|打印
話說小純前晚突然跳樓(由籠頂跳出黎,咁岩我打開左籠頂)
後尾就發現到佢行路怪怪地,到尋晚都仲係有小小唔自然~
我都摸到腳掌有點問題~

今日就即刻book醫生睇下咩事喇~睇完後醫生就話佢腳掌骨斷左~
但睇落唔算好嚴重,可以唔包扎都得~
比左5日藥我,一個月後就再覆診

呢個衰囡,襯我唔為意就跳出黎....
搞到我又自責又擔心又激氣,以後都要再留意返d先得喇

小純: 做咩無啦啦又鬧我.....

小純: 做咩無啦啦又鬧我.....

Colleen 2008-8-14 05:53:52 PM
咁大wok 丫......你呢d叫禍不單行,係咪犯太歲丫?
vice0926 2008-8-14 06:10:24 PM
係囉!!><仲要邪到同個主人斷埋同一邊腳..真係要拜一拜神啦~
hh0 2008-8-15 12:47:04 AM
甘高跳落地真係幾傷架
好彩唔係太嚴重
希望小純快d康復啦
p.s. 阿度你呢排真黑仔, 駛唔駛叫我黑孑子去你度住下:037:
TINA 2008-8-15 01:07:29 AM
小純現在行得走得嗎,,,,
小純啊,,,下次慢慢來呀,,,,不用心急啊
阿度 2008-8-15 01:30:40 AM
原帖由 Colleen 於 2008-8-14 05:53 PM 發表
咁大wok 丫......你呢d叫禍不單行,係咪犯太歲丫?

你講中左,今年係呀:024: (某個同我同年都一齊犯呀ccc)
真係保你大,閃閃唔好有事.....差佢ja
阿度 2008-8-15 01:31:25 AM
原帖由 vice0926 於 2008-8-14 06:10 PM 發表
係囉!!>

唔係點叫做父女同心:037:
阿度 2008-8-15 01:32:38 AM
原帖由 hh0 於 2008-8-15 12:47 AM 發表
甘高跳落地真係幾傷架
好彩唔係太嚴重
希望小純快d康復啦
p.s. 阿度你呢排真黑仔, 駛唔駛叫我黑孑子去你度住下:037:

係啦,今年真係好黑~~
樣樣都唔順咁,好煩呀~~~~~

佢係咪長住先:039:
阿度 2008-8-15 01:33:11 AM
原帖由 TINA 於 2008-8-15 01:07 AM 發表
小純現在行得走得嗎,,,,
小純啊,,,下次慢慢來呀,,,,不用心急啊

就咁睇唔覺佢有事架,但留心睇就睇到左腳行得唔太順~怪怪地咁
rock_his 2008-8-15 01:52:07 AM
小純!小純!小心D先得架,我得仔如果有事,我都很擔心,
所以好明白小純主人既心情, 祝小純快D好返,早日康復..
lingling 2008-8-15 02:58:30 AM
原帖由 阿度 於 2008-8-15 01:30 AM 發表

你講中左,今年係呀:024: (某個同我同年都一齊犯呀ccc)
咪傻喇!無事架,放心喇!
karen195 2008-8-15 11:57:49 AM
原帖由 阿度 於 2008-8-15 01:30 AM 發表

你e排咁黑仔,我勸你唔好出夜街,而且咁岩又農曆七月,你可能好容易撞到d污遭野
放工返屋企睇實閃閃同小純la
阿度 2008-8-15 07:15:22 PM
原帖由 lingling 於 2008-8-15 02:58 AM 發表
咪傻喇!無事架,放心喇!

我都唔想閃閃有事呀~~~
唔係就真係煩了.......

快速發帖