斷骨

阿度 發表於 2008-08-14 00:36|只看該作者|倒序瀏覽|打印
話說小純前晚突然跳樓(由籠頂跳出黎,咁岩我打開左籠頂)
後尾就發現到佢行路怪怪地,到尋晚都仲係有小小唔自然~
我都摸到腳掌有點問題~

今日就即刻book醫生睇下咩事喇~睇完後醫生就話佢腳掌骨斷左~
但睇落唔算好嚴重,可以唔包扎都得~
比左5日藥我,一個月後就再覆診

呢個衰囡,襯我唔為意就跳出黎....
搞到我又自責又擔心又激氣,以後都要再留意返d先得喇

小純: 做咩無啦啦又鬧我.....

小純: 做咩無啦啦又鬧我.....

大富翁 2008-8-14 12:48:48 AM
好可愛呀!!!!
但做咩要跳呀..咁高..!!
唔係話兔兔怕高咩?= =
唉....又要令兔爸擔心!
wesky 2008-8-14 12:54:33 AM
小純太有冒險精神啦
但都要顧下安全先得架嘛  
希望小純快d 好返啦~ ^^
karen195 2008-8-14 01:06:30 AM
其實我想知兔兔係唔係,唔似貓咁會識別都幾高的位置?
‵小瑩 :])) 2008-8-14 01:16:43 AM
陰公咯小純~
下次唔好咁百厭喇...陣間嚇死你阿爸呀..
希望你快d好番啦:039:
冽! 2008-8-14 01:19:04 AM
小純想挑戰兔既極限?
佢個鼻好得意
kwaikwai 2008-8-14 02:37:30 AM
咁大件事呀??
希望小純快d好返啦~

didi 都好鐘意由籠頂跳落黎~
有時我抱抱下佢都好鐘意走佬~
真係要小心d先得~
jennytyy 2008-8-14 10:54:09 AM
小純咁naughty ar~
累爸爸擔心死~
希望小純無事~
尐黑 2008-8-14 10:55:27 AM
下次就放得啲"佢跳出黎都唔怕呀麻
tiffany 2008-8-14 11:31:00 AM
小純做咩咁曳曳呀~~:059:
下次唔好喇!
希望小純快d好返冇事啦:060:
vice0926 2008-8-14 12:29:46 PM
哈哈哈..你做乜唔打埋句""佢以為自己係郭晶晶呀?""出黎..:037:
快d好返啦小純~
阿度 2008-8-14 02:08:50 PM
原帖由 尐黑 於 2008-8-14 10:55 AM 發表
下次就放得啲"佢跳出黎都唔怕呀麻

個籠係ales 3層籠,點放低呢:056:
不過今次我係有d責任~打開左籠頂,咁岩又拎緊野比佢地
一時唔為意比佢跳出黎........
阿度 2008-8-14 02:11:14 PM
原帖由 vice0926 於 2008-8-14 12:29 PM 發表
哈哈哈..你做乜唔打埋句""佢以為自己係郭晶晶呀?""出黎..:037:
快d好返啦小純~

無聊搞笑野我費時打埋出黎嘛-.-"
唔係搞到好似唔緊張小純咁~不過佢好乖,食藥搶住食....
chrisyan 2008-8-14 04:09:40 PM
小純好得意:023:
好彩唔係好嚴重咋~~嚇得我丫~~~
波丸媽 2008-8-14 04:47:50 PM
小純做乜咁曳曳o既~~
食家整親嚇到爸爸啦~~
下次唔好啦!!

希望你快d好返啦~~~

快速發帖