我家兔兔的旦旦外形改變了
由當初像未吹氣的汽球變成吹左d氣ge氣球
但我見之前有兔友post上來剛絕育兔兔的相都是縐縐未吹氣的情況
我想睇下其他兔兔係點嫁
如可以的話都post你們家兔兔旦旦的外形吧!(雖然都幾搞笑)
因我擔心我家兔兔的健康有問題啊!(dr.betty話旦旦會反應兔兔健康)

hh0 2008-8-17 03:16:24 AM
成熟既旦旦係脹大既
唔使擔心
‵小瑩 :])) 2008-8-17 09:52:44 AM
我芝麻的仲大-v-"
之前影落左一張..

好濛添-0-"
但係佢都唔係話好脹的...
而家睇佢無以前細個咁脤..
p.s,. 芝麻無絕育喔~

lunguide 2008-8-17 05:05:05 PM
真係唔該晒大家,我其實之前見Miffy絕育時,他相片的蛋蛋是縐縐的,所以見花生有點不同,就有點擔心了,有無其他兔友可以分享兔兔的情況呢!如果,Miffy主人可以講下或有之前未絕育前的相片讓大家分享就好了,感謝大家,亦讓大家能認識多點兔兔健康....

http://mini-house.info/viewthrea ... amp;highlight=MIFFY
lingyan 2008-8-17 10:45:49 PM
miffy 仔佢未絕育之前,熱既話就會脹,唔熱就好似平時咁一個棉花仔囉。

而家佢個旦旦個到已經變成二塊皮黎 ga la~
lunguide 2008-8-17 10:55:18 PM
原帖由 lingyan 於 2008-8-17 10:45 PM 發表
miffy 仔佢未絕育之前,熱既話就會脹,唔熱就好似平時咁一個棉花仔囉。

而家佢個旦旦個到已經變成二塊皮黎 ga la~

棉花仔????
唔知知點解絕育前後有咁ge分別呢?

快速發帖