今日,我帶b仔出街街。
其他兩隻是bei bei[上]同毛毛[下]

kwaikwai 2008-8-18 12:17:08 AM
又係一黑一白既配搭呢~~~ :021:

不過最近出街街要小心哦~~
因為d菌太勁了~~~
‵小瑩 :])) 2008-8-18 12:51:48 AM
@@~影得黑左少少XD唔係好睇到第一張-3-
兔地今日玩得開唔開心呀~?
lingyan 2008-8-18 12:52:27 AM
BEI BEI 同 miffy 好似樣,只係差隻眼仔唔同色 XD

不過 MIFFY 仔面既二邊毛毛俾我修過,所以無咁長 XD
alliekapo 2008-8-18 12:59:36 AM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-8-18 12:51 AM 發表
@@~影得黑左少少XD唔係好睇到第一張-3-
兔地今日玩得開唔開心呀~?

其實今曰出去係為咗學點幫b仔洗白白同剪子甲,所以佢都幾驚。不過我見佢同毛毛嘴嘴,好好笑。
P.S.毛毛係兔囡囡
‵小瑩 :])) 2008-8-18 01:01:42 AM
原帖由 alliekapo 於 2008-8-18 12:59 AM 發表

其實今曰出去係為咗學點幫b仔洗白白同剪子甲,所以佢都幾驚。不過我見佢同毛毛嘴嘴,好好笑。
P.S.毛毛係兔囡囡

洗白白??洗咩白白-口-??
兔兔唔洗沖涼嫁:011:

剪指甲最緊要小心~唔好剪到血管就得!
alliekapo 2008-8-18 01:04:16 AM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-8-18 01:01 AM 發表

洗白白??洗咩白白-口-??
兔兔唔洗沖涼嫁:011:

剪指甲最緊要小心~唔好剪到血管就得!

只是乾洗
‵小瑩 :])) 2008-8-18 01:08:45 AM
原帖由 alliekapo 於 2008-8-18 01:04 AM 發表

只是乾洗

乾洗也不用!
你意思係咪用沖涼粉?
千其唔好用...沖涼粉內有d唔知咩既成份..
兔兔自己清潔既時候lam左落肚可大可小..
無咩必要都唔洗幫兔兔沖涼..
佢地自己會清潔自己...
我地做主人淨係需要保持個籠清潔衛生!
同埋幫佢地梳毛就可以~
alliekapo 2008-8-18 01:13:04 AM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-8-18 01:08 AM 發表

乾洗也不用!
你意思係咪用沖涼粉?
千其唔好用...沖涼粉內有d唔知咩既成份..
兔兔自己清潔既時候lam左落肚可大可小..
無咩必要都唔洗幫兔兔沖涼..
佢地自己會清潔自己...
我地做主人淨係需要保持個籠清潔衛 ...

吓!!!
阿度 2008-8-18 01:24:30 AM
沖涼粉有化學成份,兔兔好易食落肚的
所以係唔駛用沖涼粉幫兔兔沖涼,保持地方清潔就得
仲有日日梳毛~我都講左好多次了
希望你會信我地
alliekapo 2008-8-18 01:31:06 AM
原帖由 阿度 於 2008-8-18 01:24 AM 發表
沖涼粉有化學成份,兔兔好易食落肚的
所以係唔駛用沖涼粉幫兔兔沖涼,保持地方清潔就得
仲有日日梳毛~我都講左好多次了
希望你會信我地

OK,了解THX
chrisyan 2008-8-18 02:40:49 AM
你有3隻?因為我見到3隻唔同樣ge兔~
‵小瑩 :])) 2008-8-18 12:36:14 PM
原帖由 chrisyan 於 2008-8-18 02:40 AM 發表
你有3隻?因為我見到3隻唔同樣ge兔~

佢帶左b仔去人地屋企丫@@

快速發帖