岩岩放didi出黎玩~
咁岩媽媽放左d山渣餅呀..梅呀..o係茶几邊...

didi走埋黎要我地摸~ :021:
我爹話"didi, 比d山渣餅你食"
我當然唔比啦~
咁爹爹就話...."好啦, 再比d菜菜你食啦"

唔夠一秒, 我轉頭之際,
didi頭郁郁, 似係食緊野...
我諗緊爹爹咁快?順口問下.."你餵左didi啦"
"我都未入去.."

下~咁佢食緊咩~
爹爹一望茶几, 大叫"個衰仔偷食山渣餅呀" :027:
"唔係下話"即刻用手一摸, 真係!!!!
同佢人兔大戰~佢已經咬開左包裝~
唯有同佢爭佢食緊o個舊啦....
已經來不及了...比佢食左一啖..... :063:

應該沒問題吧..食左一啖.....

真係比佢激死~
食完菜菜仲未完~仲貪心扯埋粒梅...
好似即刻搶返~冇比佢得逞.... :076:

[小懶] 2008-8-19 12:30:44 AM
didi好可愛呀:073: :073:
tiffany 2008-8-19 01:34:15 AM
didi真曳曳啊
咁為食偷食山渣餅
下次唔准咁曳喇
要睇實d佢先得呀
lingling 2008-8-19 02:15:19 AM
didi好為食呀!
didi:山渣餅好味:023:
kwaikwai 2008-8-19 09:12:53 AM
佢而家知道左個茶几邊可能有野食~
耐唔耐就會走過去睇下有冇野可以扯落黎~
呢個仔真係呢..........  :059:
見到佢都唔知好嬲定好笑~
jennytyy 2008-8-19 10:19:51 AM
didi偷食,一定係唔抵得你地食得咁和味而無佢份
karen195 2008-8-19 11:20:04 AM
:073: :073: :073:
同我豆豆有得揮~
因為屋企細,餐桌都固定左放在sofa前
豆豆發現左跳上sofa之後就可以走上餐桌,偷生果,偷野食...
有次仲有上桌睇我ar 媽本雜誌:073:  嚇死我ar 媽
chrisyan 2008-8-19 11:53:44 AM
原帖由 karen195 於 2008-8-19 11:20 AM 發表
:073: :073: :073:
同我豆豆有得揮~
因為屋企細,餐桌都固定左放在sofa前
豆豆發現左跳上sofa之後就可以走上餐桌,偷生果,偷野食...
有次仲有上桌睇我ar 媽本雜誌:073:  嚇死我ar 媽

咁八卦睇雜誌??:073:
ordinaryyung)) 2008-8-19 02:34:07 PM
同我BEBE一樣><
次次地主公有生果...佢都有偷食..
有次無睇佢一震=.=地主公個桃無左半個
神d野都偷食><真係:053:

快速發帖