:063: 我屋企隻兔兔唔知做咩,咬甩晒自己心口D毛....:011:
佢係兔女,屋企兩隻兔兔都係女.....唔會係懷孕掛//???
其實佢係因為'熱? 肚餓? 悶? 定係唔開心???:017:
我唔知佢發生咩事.....
可能我依排冇咩點同佢玩過嘅關係啦~~~:043:
我好担心佢..:044:
lingyan 2008-8-20 08:17:13 PM
如果佢咬其他地方就可能係感到壓力而咬,
不過只咬心口毛,會唔會係假懷孕 ?
你有無見到佢堆起 d 毛毛阿 ?
‵小瑩 :])) 2008-8-20 08:17:20 PM
兔兔幾多歲了?
可能係假懷孕~
wesky 2008-8-20 08:31:46 PM
咬毛好可能係假懷孕喎
佢地絕左育未架??
~ci_ci~ 2008-8-20 08:38:17 PM
我隻兔兔8個月大, 佢冇堆起d毛, 都未絕育....//
佢mama努力賺錢中.........:063:

大富翁 2008-8-20 09:35:46 PM
我caca都有咬佢自己 d毛...
但係佢係咬大脾個d...咬到冇曬d毛..
個時仲去緊betty到..有問下betty...
佢話冇事ge...係佢自己想咬姐~~~
so我都唔理佢...
alaneva 2008-8-20 10:40:46 PM
我家棉棉都試過咁情況~http://www.rosybunny.com/forum/i ... um=1&topic=5706
http://www.rosybunny.com/forum/i ... um=1&topic=5597
你用少少時間睇睇呢兩個網址,希望你參考一下!
jasmineyth)) 2008-8-22 09:54:47 PM
我去兔協個時...有個人講同一情況..
佢隻兔兔隻腳內側d毛毛冇左..得番d粉紅色既肉肉
義工話有可能係因為兔兔悶..所以就咬..
個主人都話放兔兔玩既時間唔夠...
kkyan01 2008-9-16 02:37:29 PM
其實,
我也曾經因為甘去同雪糕睇醫生,
之後,佢話白兔毛毛稍稍用力就會甩,
醫生話佢冇紅, 冇糕糕, 冇癢
就沒事嫁啦 !
芝士媽 2008-9-16 09:11:39 PM
芝士細個都試過咬甩自己心口毛,e生話有時兔兔心理影響都會咁做的,可以多d放佢出黎玩.建議睇e生check下.

快速發帖