上水,粉嶺有冇識得醫兔既診所?
我住粉嶺,
所以想近d,
有冇d好既醫生?
我想問定先,
因為怕遲D Rainbow會有咩問題~~
有冇平d既呢??
‵小瑩 :])) 2008-8-22 10:12:35 PM
拿@@如果真係想為兔兔著想..
想兔兔醫得好d~就唔好貪近貪平貪方便~

大圍珍禽異獸及寵物醫院
http://www.taiwaiexotic.com/
沙田大圍積信街69-75號立和樓地下B舖
電話:2687 1030
急症:7116 8888 呼2000

九龍動物診所Kowloon Veterinary Hospital
Dr. Betty or Dr. Yan
九龍九龍城啟德道24及26號地下
tel: 2382 3300

呢兩間係最多兔友睇既~我自己都有帶芝麻睇過~真係幾好!
betty就平過大圍~

另外呢間wesky睇開@@

維多利亞寵物診所 – 元朗診所
Dr. Gerry or Dr. Ken Thorley
元朗民合徑8號幸福樓二期地下11號舖
電話:2477 8929
急症:7116 3282 呼8929
karen195 2008-8-22 11:44:56 PM
我自己住上水都唔係太建議睇上水獸醫診所
雖然上水有維多利亞寵物診所分店,但dr gerry通常都唔係上水
同埋上水分店無咩野設備可以幫兔兔醫病
除蝨藥都有既...

九龍動物診所既betty暫時應該算最平,而且佢係香港人,係溝通方面唔會有困難

831555 2008-8-22 11:51:04 PM
原帖由 chole 於 2008-8-22 10:10 PM 發表
我住粉嶺,
所以想近d,
有冇d好既醫生?
我想問定先,
有冇平d既呢??

pls hurry up go to see doctor ar
otistou 2008-8-23 02:50:32 AM
原帖由 chole 於 2008-8-22 10:10 PM 發表
我住粉嶺,
所以想近d,
有冇d好既醫生?
我想問定先,
有冇平d既呢??

我都係住粉嶺 ...我都係去大圍ja...呢到應該冇
chole)) 2008-8-23 09:11:31 AM
哦,
我見到你地個個都係去睇Betty.....
好似好好咁,
如果Rainbow真係有咩病我先去,
而家睇定姐,
但係唔好成日講好d,
唔係真係有病就慘慘><~~!
lingyan 2008-8-23 11:20:50 AM
你隻兔兔係網上領養的嗎 ?
定係人地俾你 ga ?

如果係網上領養個 d 最好都係帶佢睇一睇醫生比較穩陣。
chole)) 2008-8-23 11:34:50 AM
原帖由 lingyan 於 2008-8-23 11:20 AM 發表
你隻兔兔係網上領養的嗎 ?
定係人地俾你 ga ?

如果係網上領養個 d 最好都係帶佢睇一睇醫生比較穩陣。

人地俾我既,
唔係網上既,
佢話Rainbow好健康...
lingyan 2008-8-23 12:12:18 PM
如果係熟識既朋友就好,
但係如果唔熟識、仲要隔唔知幾多條街既朋友既都係check 一 check 好 d。
反正兔兔每年去 body check 一次比較安心 :021:
chole)) 2008-8-23 04:46:52 PM
原帖由 lingyan 於 2008-8-23 12:12 PM 發表
如果係熟識既朋友就好,
但係如果唔熟識、仲要隔唔知幾多條街既朋友既都係check 一 check 好 d。
反正兔兔每年去 body check 一次比較安心 :021:

check一次要幾多錢嫁??
lingyan 2008-8-23 05:17:27 PM
原帖由 chole 於 2008-8-23 04:46 PM 發表

check一次要幾多錢嫁??

如果健健康康既就一次診金囉。betty 就 220,tiger 個邊就 290。
chole)) 2008-8-25 09:47:51 AM
原帖由 lingyan 於 2008-8-23 05:17 PM 發表

如果健健康康既就一次診金囉。betty 就 220,tiger 個邊就 290。

220蚊唔係好貴姐,
好啦,
我帶佢去睇睇先!!~

快速發帖