今蕉我起身,諗住餵野比佢食,
我叫:麻油,麻油
但佢只係郁左小小,
如果係平時,佢會即刻起身,周圍跳
我覺得好奇怪,但我諗佢可能係有少少 支力 掛,
錦我就拎野食比佢,
佢都只係郁左小小,
如係平時,佢一聽到食物聲,佢就會發din錦周圍跳
我就好驚,心諗,唔會有事ga,唔會有事ga
當我擺食物係個籠度,佢突然起左身,隻後腳仲伸直左,然後仲跌左係度,
仲好像肚餓,但食唔到野,
我宜家應該點算??拎佢去睇e生??
佢上個禮拜3睇過個口仔,剛剛食完藥2日,關唔關事呢??
我好驚呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:050: :046:
hh0 2008-8-24 10:16:07 AM
整親隻腳?
應該唔關食葯事, 需要時去見vet
amykyn 2008-8-24 10:19:06 AM
原帖由 hh0 於 2008-8-24 10:16 AM 發表
整親隻腳?
應該唔關食葯事, 需要時去見vet

佢宜家唔郁,一摸就好像抽gun咁!!!!!!!!!!!1111111
karen195 2008-8-24 10:22:30 AM
兔兔一唔食野就要睇醫生啦. 唔可以拖
你試下餵佢佢食唔食到, 如果唔係餵左草粉先再帶佢去睇醫生
‵小瑩 :])) 2008-8-24 11:08:24 AM
後腳伸直左??咁而家行唔行到?
除左糧之外佢有冇食草??

觀察多陣, 如果再係咁就要去睇vet喇!
阿度 2008-8-24 12:34:18 PM
就咁聽情況唔係幾好,不如同佢睇vet先啦
大圍或者betty個邊~
rock_his 2008-8-24 02:29:17 PM
係呀係呀!!!咁聽情況唔係幾好,不如同佢睇vet先啦,
大富翁 2008-8-24 02:31:46 PM
原帖由 阿度 於 2008-8-24 12:34 PM 發表
就咁聽情況唔係幾好,不如同佢睇vet先啦
大圍或者betty個邊~

係呀....!!!!
好suggest..你依加同兔兔睇vets!
感覺好嚴重!~
之前caca 同你隻兔兔ge 情況一樣..
都係前日ge 晚上仲好開心咁玩..到第2日..就似唔想行.
而且一行就仆..!!
所以你快d 同兔兔睇vets!!
愈快愈好!
amykyn 2008-8-24 05:44:40 PM
麻油已經...
rock_his 2008-8-24 05:53:15 PM
麻油點呀?????????
wesky 2008-8-24 06:22:15 PM
REST IN PEACE

快速發帖