芝麻呢排換毛,,搞到我日日都要的佢出黎梳毛!:067:
成屋都係毛毛毛毛毛呀~~~~係咁甩-v-第一次見佢換得咁勁..
頭先一時興起!..梳梳下包住佢,,@@之後當bb咁抱~
好重呀-_-,,真係成個bb咁重...抱到我而家隻手都軟埋:042:
佢個樣真係好似bb~係爭在未掉轉佢黎抱~哈哈...

唔講咁多@@大家睇相吧:021: :021:

首先係春卷芝麻既遠睇XD睇下佢幾可愛-3-
難為我呢個兔媽-_-著到成個工人咁.....
個大頭你地睇下@_@"佢換到換到個頭有個3角形..好搞笑~:037:

阿度 2008-8-31 11:17:12 PM
芝麻嚇到呆左:037:
chrisyan 2008-8-31 11:27:45 PM
我成日都係咁ge look o係屋企出現:073:
wesky 2008-8-31 11:35:45 PM
最尾果張...芝麻個頭就黎大過你啦, 哈哈~~ :073:
vice0926 2008-8-31 11:37:37 PM
哈哈..係呀!!我都留意到..
原來芝麻個頭都幾大ga wor..
‵小瑩 :])) 2008-8-31 11:42:23 PM
原帖由 vice0926 於 2008-8-31 11:37 PM 發表
哈哈..係呀!!我都留意到..
原來芝麻個頭都幾大ga wor..

哈哈~芝麻個頭真係幾大@@
下次再影佢近鏡先!:037: :037:
hh0 2008-9-1 12:00:29 AM
芝麻真係好大隻呀
難為晒免媽~
kwaikwai 2008-9-1 12:36:36 AM
哈哈哈~~~
芝麻個樣好man呀~~~ :039:

最衰didi係仔啦~如果實將佢許配比芝麻:073:
(小瑩: 你比我就要嫁啦~我揀新抱好嚴嫁~)

最近咁hit春卷~加送春卷di一張~
前幾日同didi剪指甲~太曳啦~
唯有春卷佢啦~~~~哈哈哈 :040:

‵小瑩 :])) 2008-9-1 12:40:40 AM
原帖由 kwaikwai 於 2008-9-1 12:36 AM 發表
哈哈哈~~~
芝麻個樣好man呀~~~ :039:

最衰didi係仔啦~如果實將佢許配比芝麻:073:
(小瑩: 你比我就要嫁啦~我揀新抱好嚴嫁~)

最近咁hit春卷~加送春卷di一張~
前幾日同didi剪指甲~太曳啦~
唯有春卷佢啦~~ ...

哈哈~didi好搞笑呀!!
我無反轉芝麻呀-3-因為佢唔鐘意人地反轉佢XD
不過佢而家甩好多毛~.~真係頂佢唔順..
kwaikwai 2008-9-1 12:45:23 AM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-9-1 12:40 AM 發表

哈哈~didi好搞笑呀!!
我無反轉芝麻呀-3-因為佢唔鐘意人地反轉佢XD
不過佢而家甩好多毛~.~真係頂佢唔順..

其實佢都唔鐘意~不過我夾到佢好實~
佢郁唔到~~~ :073:
你見佢個樣幾無奈就知啦~~~>w<

咁快甩毛既~~~好彩didi仲未~~
開始就慘了~~~~~肯定又日日打10幾個"黑痴" :077:
‵小瑩 :])) 2008-9-1 12:57:10 AM
原帖由 kwaikwai 於 2008-9-1 12:45 AM 發表

其實佢都唔鐘意~不過我夾到佢好實~
佢郁唔到~~~ :073:
你見佢個樣幾無奈就知啦~~~>w<

咁快甩毛既~~~好彩didi仲未~~
開始就慘了~~~~~肯定又日日打10幾個"黑痴" :077:

芝麻真係甩得超勁..仲甩左好耐~.~我好驚佢會有事~
而家成屋都係毛~0~...飛呀飛呀..
kwaikwai 2008-9-1 01:16:18 AM
如果唔係一"忽忽"咁甩都應該冇事既~~~
可能就黎轉季芝麻先知先覺呢~~~
tiffany 2008-9-1 01:30:44 AM
嘩~~芝麻真係好大隻喎
個頭仔都好大,耳仔又大隻
一定好重磅
‵小瑩 :])) 2008-9-1 01:50:28 AM
原帖由 kwaikwai 於 2008-9-1 01:16 AM 發表
如果唔係一"忽忽"咁甩都應該冇事既~~~
可能就黎轉季芝麻先知先覺呢~~~

咁叻仔@@...
我想佢快d換完咋~0~
‵小瑩 :])) 2008-9-1 01:50:45 AM
原帖由 tiffany 於 2008-9-1 01:30 AM 發表
嘩~~芝麻真係好大隻喎
個頭仔都好大,耳仔又大隻
一定好重磅

係呀@0@..
到時一定要磅下佢!!
陣間重爆磅:037:

快速發帖