8月30日去左天水圍濕地公園

免費入場, 匯豐請~~

果日天氣真係好鬼熱, 好彩室內有冷氣~ 入面都幾多野睇架~

有水族館, 有青蛙展, 有貝貝(鍔魚), 有人類文明展, 等等~

戶外既風景都好靚, 有荷花池~

一路上, 見到好多個人拎住部單鏡反光相機 好羡慕啊!!!

我只係拎住部 Canon 舊機 ~ 俾大家睇下相啦~~

平時得閒去散下心都唔錯架~~

IMG_4715 (Small).JPG (31.96 KB, 下載次數: 42)

IMG_4715 (Small).JPG

IMG_4718 (Small).JPG (24.7 KB, 下載次數: 41)

IMG_4718 (Small).JPG

IMG_4724 (Small).JPG (63.94 KB, 下載次數: 40)

IMG_4724 (Small).JPG

IMG_4727 (Small).JPG (72.07 KB, 下載次數: 42)

IMG_4727 (Small).JPG

IMG_4728 (Small).JPG (45.84 KB, 下載次數: 42)

IMG_4728 (Small).JPG

IMG_4732 (Small).JPG (258.15 KB, 下載次數: 41)

IMG_4732 (Small).JPG

IMG_4734 (Small).JPG (67.7 KB, 下載次數: 43)

IMG_4734 (Small).JPG

IMG_4740 (Small).JPG (58.36 KB, 下載次數: 40)

IMG_4740 (Small).JPG

IMG_4746 (Small).JPG (45.57 KB, 下載次數: 41)

IMG_4746 (Small).JPG

IMG_4747 (Small).JPG (64.75 KB, 下載次數: 40)

IMG_4747 (Small).JPG

IMG_4748 (Small).JPG (72.88 KB, 下載次數: 39)

IMG_4748 (Small).JPG

IMG_4757 (Small).JPG (89.68 KB, 下載次數: 41)

IMG_4757 (Small).JPG

ivy﹍* 2008-9-3 11:04:23 PM
d相好有大自然feel:057:
wesky 2008-9-3 11:14:50 PM
室內相係兔媽度~
遲d 補返啦~ ^^
kwaikwai 2008-9-3 11:35:07 PM
貝貝有冇出黎同你打招呼呀??
上次我去又係好熱~佢死都唔肯出黎~><

如果天氣涼涼地去其實都真係唔錯~
pinwheelfish 2008-9-3 11:36:30 PM
其實值唔值得一去呢?? 你影相都影得幾靚GA WOO~~
wesky 2008-9-3 11:51:09 PM
貝貝幾個鐘都係維持同一姿勢, 郁都冇郁過  = =

得閒去下散下心都幾好架, 親親大自然嘛~
鐘意既話, 影相都唔錯~
‵小瑩 :])) 2008-9-4 12:08:22 AM
d相影得好靚呀......
我記得我對上一次去..貝貝lay埋左-_-
hh0 2008-9-4 12:33:32 AM
影得好靚呀......不過果日就真係晒死, 係戶外行好辛苦
vice0926 2008-9-4 12:42:08 AM
開左咁耐我都冇去過....><"
Colleen 2008-9-4 01:48:18 AM
點解.........有咁多野睇?! 我上次去淨係睇到貝具條尾,想睇波子蟹就蟹影都冇..........

隻腳仲比蚊餵tim!!:022:
jennytyy 2008-9-4 10:15:29 AM
我都係個日hsbc請我去呀, 影貝貝時同你的影的post一樣,我仲參加左佢地的<知多一點點>導賞團。

不過天氣真係好熱,走時仲落大雨,不過見到好靚的彩虹呀﹗
chrisyan 2008-9-4 01:18:12 PM
中學去過勁多次~依家話去都唔想喇-___________-

快速發帖