快d摸摸我啦~~~
kwaikwai 2008-9-4 12:00:14 AM
呀~~~~didi成日咁叫我嫁~~~ :039:
不過didi比佢粗魯~好大力推我隻手~

didi : 我叫你走開咋~賴醒!!! :005:
ivy﹍* 2008-9-4 12:00:49 AM
一直唔知邊個係度叫:059:
wesky 2008-9-4 12:04:04 AM
wakaka~~ 真係好得意啊~~:073:
我兩隻都唔鐘意人摸既 :077:
‵小瑩 :])) 2008-9-4 12:10:33 AM
哇...好得意呀..仲會lam人~~
我養左芝麻咁耐都未聽過佢叫~0~
[小懶] 2008-9-4 12:27:30 AM
我kobi都會擺個頭埋我隻手度叫我摸,摸得佢舒服都會lam我, 不過就未聽過佢叫成咁= ="
大富翁 2008-9-4 02:02:28 AM
哈哈..好可愛呀!!
係到叫...但係佢叫跟咩野呢?????
我caca都會咁樣叫我摸佢咖!!
阿度 2008-9-4 02:11:15 AM
以前盈盈都會叫架,不過佢叫親都係叫我比野佢食~哈哈
chrisyan 2008-9-4 01:12:42 PM
完全無試過lam我黎嗲我摸佢地:050: :050:
SheR_bb 2008-9-4 03:33:40 PM
鬆餅 好鐘意我摸佢
我放隻手係佢前面, 佢會放個頭係我手下面
仲要自己調較舒服既位置~
但係佢從來唔會"lam"我的 >.<
chole)) 2008-9-4 07:32:37 PM
嘩....哈哈~~
好鬼肥-.-
Rainbow~~除左見到我拎住d糧,
都味試過叫~
lingling 2008-9-4 08:59:00 PM
我毛毛有時都會甘叫我摸佢架!!
cordero 2008-10-6 01:47:36 PM
呢隻兔兔好肥好識嘆ar~嘻嘻:037:
b女就會主動撩人同佢玩:012:
TrianPO 2008-12-30 11:33:29 PM
#^28^#  e~唔制呀;我又要>3<!'
甘乖甘醒目;又lam手 嗲人叫摸摸*v*!
siuling1200 2008-12-31 12:57:20 AM
我兔兔都唔鍾意人摸佢, 一摸就縮, 好鬼高竇
我隻小狗反而就成日叫我摸佢

快速發帖