今曰終於有得養兔仔啦
pinwheelfish 2008-9-10 12:35:46 AM
領養OR新買?? 有冇相睇?? 你耍好好愛錫佢呀:057:
jimmy)) 2008-9-10 12:40:06 AM
買 我5係好識加相可5可教我呀
pinwheelfish 2008-9-10 12:48:02 AM
你擇回覆文章,佢就可以attach相ga la~
pinwheelfish 2008-9-10 12:49:01 AM
你買返嚟要好好留意啦~~响邊買??呢期兔兔d病毒好勁, 要小心~~
‵小瑩 :])) 2008-9-10 01:07:15 AM

Colleen 2008-9-10 02:34:38 AM
jimmy 生,今次係我第唔知3次定4次搬你個post la........請你留意,rabbit show 係比兔友分享大家兔兔照片和video 的,而普通的討論請你post 係第二度
jimmy)) 2008-9-10 02:28:56 PM
冇瀏覽個字呵
vice0926 2008-9-10 02:54:30 PM
click左呢個先啦..跟住你就會見到小瑩所post果個畫面ga la~

jimmy)) 2008-9-10 03:07:20 PM

養兔仔啦

都係5明點做
hh0 2008-9-10 04:16:36 PM
首先唔好用 "快速回复"
要click “回复文章”
會見到小瑩所post果個畫面
再按“browse / 瀏覽” 上傳附件
再試下la~
‵小瑩 :])) 2008-9-10 07:04:07 PM
原帖由 jimmy 於 2008-9-10 03:07 PM 發表
都係5明點做

你可以在每篇主題的頂同底都搵到以下呢個按鈕~

之後你選擇[回復文章]
就會進入呢個畫面..

之後再拉落少少,,,

就會見到瀏覽, 揀左自己張相就可以,,

完成加入附件之後, 如果還有相片 可以重復上面的步驟,

** 藍色框 - 當你瀏覽完成圖片後, 圖片的檔案名便會顯示出來。
** 綠色框 - 可以寫上一些描述圖片的內容。
** 橙色框 - 如果要再上傳另一張圖片, 可以再按瀏覽。

最後, 完成上傳所有圖片後, 按[發表回復]即可!

jimmy)) 2008-9-11 12:12:57 AM
有冇快D方法架 5該
wesky 2008-9-11 12:16:27 AM
好快架啦喎
jimmy)) 2008-9-11 12:21:13 AM
不過 好似難D咁

快速發帖