原來好多兔友都有兔兔出黎玩係咁sin腳既問題@@
其實可以鋪地墊o係地下,,鋪一部份就得嫁喇!
兔兔覺得sin就自然會去塊墊上面!
最好放o係個籠出面!等佢返入籠o個時唔好sin到~

除左毛巾之外, 我地仲可以用以下幾樣野,,,

地墊::: 好多家品店都有得賣..通常都係一呎呎賣..唔同圖案質地唔同價錢~
           好處係可以度岩哂個位~鋪到岩岩好!等兔兔唔會咬到~

ABC膠墊::: 呢隻相信係最易買到同埋最平~不過有兔兔可能會咬...
                  同埋一開新o個陣好大陣膠味好臭..

地毯:::  如果屋企有地毯..而兔兔出黎玩唔會亂尿尿又唔會咬..
            必定係一個好選擇~~因為又舒服...又可以防滑!

alliekapo 2008-9-20 11:54:18 PM
Thank you for helping:054:
TaMMy 2008-9-20 11:58:15 PM
但係我見到佢sin腳 , 覺得佢好可愛.....:040:
wesky 2008-9-21 12:07:00 AM
芝麻地頭真大  哈哈~~
Colleen 2008-9-21 01:14:54 AM
地毯要揀軟果隻,如果係硬果隻反而令兔兔容易有腳瘡,因為摩擦勁MA~
nievedith 2008-9-21 01:54:15 AM
地墊::: 好多家品店都有得賣..通常都係一呎呎賣..唔同圖案質地唔同價錢~

我係用呢隻, 波子咬得好開心, 反而細佬無乜點咬
‵小瑩 :])) 2008-9-21 01:57:07 AM
原帖由 nievedith 於 2008-9-21 01:54 AM 發表

我係用呢隻, 波子咬得好開心, 反而細佬無乜點咬

@@如果個位岩就咬唔到XD
貼哂牆的話-3-
kkyan01 2008-9-21 11:58:00 AM
其實, 地墊都幾好,
for 唔識回寵去尿尿都幾好 :060:
elyse)) 2008-9-21 01:11:28 PM
邊到可以買d ABC膠墊 但無abc阿...
因為d表弟一來就會拆哂d abc,
‵小瑩 :])) 2008-9-21 02:12:06 PM
原帖由 elyse 於 2008-9-21 01:11 PM 發表
邊到可以買d ABC膠墊 但無abc阿...
因為d表弟一來就會拆哂d abc,

日本城,千色店,實惠呢d都有!
你可以去睇睇喔~

快速發帖