我隻仔成日一開籠就biu出黎...
想搵幾個圍欄圍住佢...

有冇兔奴係搵圍欄當籠嫁呢??
個底最好放 d 咩會好d??:021:
尤尤 2008-9-22 08:44:05 PM
其實我都想buy一個圍欄.....
買舊都冇所謂......

請買大家有冇舊的....
可以出讓???
pinwheelfish 2008-9-22 08:54:51 PM
我之前係用圍欄當籠ga~~ 都ok ga woo~~ 我屋企係磚地, 我放咗兩塊厚毛巾响地, 厠所, 仲有自制嘅洞俾佢地躲藏~
圍欄响Q兔買 $250可以買到4呎X4呎嘅, 可以自行縮細, 都OK GA~~

IMG_1578 (Small).JPG (56.49 KB, 下載次數: 22)

IMG_1578 (Small).JPG

IMG_1583 (Small).JPG (61.36 KB, 下載次數: 25)

IMG_1583 (Small).JPG

IMG_1691 (Small).JPG (33.81 KB, 下載次數: 25)

IMG_1691 (Small).JPG

PERRY 2008-9-22 09:00:24 PM
係 law Q 兔有AR....好似 16X ~
‵小瑩 :])) 2008-9-22 10:01:41 PM
Q兔既圍欄都幾好用..
兔協都有圍欄賣~
最好買平底既...咁樣個欄會企得穩d~
Panda)) 2008-9-22 11:17:45 PM
唔該晒各位兔友既意見>3<  :021:
Colleen 2008-9-23 01:46:04 AM
金魚街有間上樓既寵物店都好似賣 $16x 我果次想搬番黎tim 丫...

至於個底墊咩,睇番呢個post la~
http://mini-house.info/thread-2535-1-1.html
lolo 2008-9-23 09:07:43 AM
我o係吉吉島10蚊店買鐵格,有好多唔同size,又平,可以用索帶固定.....
hh0 2008-9-23 09:29:22 AM
記得買最少2呎半高, 太矮會跳出來
kkyan01 2008-9-23 09:46:10 AM
我想要黎d房門口:024:
有邊種會好d ?
‵小瑩 :])) 2008-9-23 10:04:21 AM
原帖由 kkyan01 於 2008-9-23 09:46 AM 發表
我想要黎d房門口:024:
有邊種會好d ?

一般出面賣既圍欄都有2呎高嫁喇~
如果自己買十蚊店既圍欄返黎整,,就要度一度個高度先!

其實d圍欄無咩大分別...
分別在於用料..顏色..外型..價錢等等..
pinwheelfish o個個就係離地既..要打開哂先企得穩陣..
你可以買一d個底貼哂地既...可能會好d~

kkyan01 2008-9-23 10:07:12 AM
r 記d圍欄全部都缺貨:011:
‵小瑩 :])) 2008-9-23 11:29:11 AM
原帖由 kkyan01 於 2008-9-23 10:07 AM 發表
r 記d圍欄全部都缺貨:011:

R記應該唔會再入貨嫁喇~
你去Q兔或者兔協買吧!
kkyan01 2008-9-23 11:55:26 AM
Q兔係邊到嫁 ? :003:
我唔知係邊 :016:
hh0 2008-9-23 12:12:49 PM
係金魚街........

快速發帖