我個仔出世喇.....佢叫花生米!!!

一粒花生米旳誕生,入去look下喇!!!

http://hk.myblog.yahoo.com/hello ... =3234&next=3164

多謝咁多位哥哥姐姐欣賞!!!

波丸媽 2008-9-23 06:38:02 PM
恭喜恭喜晒呀~~
好開心呀,花生米好「?」呢^^~~~(唔讚得呀,咁請各位自行諗下多d好既形容詞啦)
等左花生米好耐啦~~~
仲好掛住多多一家啊~~~
多多媽好叻呀~~~
波丸媽 2008-9-23 06:39:01 PM
原帖由 lingyan 於 2008-9-23 02:03 PM 發表
好可愛丫 ~~~
好想要返個 ...

不過我見到你隻手插住野我就怕....
其實 ... 你開刀生,個人仲清醒,知道俾人割開個肚個陣驚唔驚 ga ?

哈哈~~lingyan~~~ 唔駛怕架~~你加油啦!!!
阿度 2008-9-23 07:34:00 PM
嘩,恭喜哂呀
都諗過你係咪生bb所以冇咩點上黎架喇
花生米好得意呀~~:012:
wong906 2008-9-23 09:27:27 PM
恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜恭喜
nievedith 2008-9-23 10:36:26 PM
恭喜晒~
呢個係MINI HOUSE 第一個BB呢:002:

花生米, WISH U 快高長大, 健健康康
hh0 2008-9-23 11:05:38 PM
花生米應該係呢度第二個啦
casey 生完都少左上黎呀
應該好忙喇
rock_his 2008-9-24 02:51:22 AM
花生米,你好!:001: 我叫得仔爸:078: 祝您健康,快樂.:050:
chole)) 2008-9-24 07:23:07 AM
好得意啊!!
恭喜哂!!
佢隻手手好細啊!!好想摸下^^~~
mim0510 2008-9-24 11:14:43 AM
原帖由 hh0 於 2008-9-23 12:19 PM 發表
:001:
花生米笑呀~
仲以為你生左好耐tim~

花生米都係出左世2個星期咋:053:
mim0510 2008-9-24 11:17:03 AM
原帖由 lingyan 於 2008-9-23 02:03 PM 發表
好可愛丫 ~~~
好想要返個 ...

不過我見到你隻手插住野我就怕....
其實 ... 你開刀生,個人仲清醒,知道俾人割開個肚個陣驚唔驚 ga ?

緊係驚喇!!!

我真係好驚做手術ga,d人講大話ga,又話開刀生唔痛

我都不知幾痛呀,推果時又痛,個傷口又痛:050:
mim0510 2008-9-24 11:20:15 AM
原帖由 pinwheelfish 於 2008-9-23 04:49 PM 發表
唔讚得都要讚, 好可愛呀~~~ :060: 點解面仔紅咗嘅??胎記??? 好得意呀佢, 真係好想抱吓佢~~ 咁細個就笑, 一定係開心BB啦~~

紅左果度係比個"產夾"夾到損左ga
mim0510 2008-9-24 11:21:45 AM
多謝咁多位哥哥姐姐呀:002:
jennytyy 2008-9-24 11:39:38 AM
花生米好可愛呀, 恭喜恭喜, 祝花生米快高長大﹗
lingyan 2008-9-24 11:50:40 AM
原帖由 mim0510 於 2008-9-24 11:17 AM 發表

緊係驚喇!!!

我真係好驚做手術ga,d人講大話ga,又話開刀生唔痛

我都不知幾痛呀,推果時又痛,個傷口又痛:050:

我覺得清醒狀態下知道自己要俾人割,真係驚到死 ...
聽聞 ...開刀生係唔痛 ... 只不過係之後痛 ...

個陣我堂家姐生 bb,生完之後幾日佢都仲要走步路都要慢慢行 ...
佢話個傷口仲係好痛 ....

我覺得你好勇敢 ....
媽咪真偉大 :061:

你老公係咪係旁邊陪住你 ga ?
會唔會睇到醫生做緊乜 ga ?

我堂阿哥陪阿嫂生仔,阿嫂又係要開刀生bb,點知阿哥一見到血就暈低左 XD

呢排好似好多 BB 出世丫,
兔爸個老闆尋晚又係開刀生左個 BB :014:
`Shusonbaby||' 2008-9-24 12:27:24 PM
恭喜恭喜啊!!!
祝BB快高長大啊!!!!
好得意..heehee
要幸福快樂呢.!

快速發帖