我個仔出世喇.....佢叫花生米!!!

一粒花生米旳誕生,入去look下喇!!!

http://hk.myblog.yahoo.com/hello ... =3234&next=3164

多謝咁多位哥哥姐姐欣賞!!!

Colleen 2008-9-24 11:08:27 PM
原帖由 hh0 於 2008-9-23 11:05 PM 發表
花生米應該係呢度第二個啦
casey 生完都少左上黎呀
應該好忙喇

係丫,casey 生左個b女,好似...........

大家恭喜mim0510 之餘,仲要恭喜casey 丫,雖然佢未必會上黎睇...

花生米一d 都唔可愛!:031: :031:

多多終於可以見番mami la~ 恭喜恭喜!
wesky 2008-9-24 11:13:52 PM
得 casey 得閒post 埋 bb 相上黎啊
一齊恭喜~~
TINA 2008-9-24 11:51:19 PM
花生米,,,,,,,,,,,,
你在媽媽肚肚出來了,,,,
要鍚mummy呀,,,,因為你mummy都會一樣甘愛你,,,,
幸福快樂,,,,日日笑咪咪
mim0510 2008-9-25 10:43:51 AM
原帖由 lingyan 於 2008-9-24 11:50 AM 發表

我覺得清醒狀態下知道自己要俾人割,真係驚到死 ...
聽聞 ...開刀生係唔痛 ... 只不過係之後痛 ...

個陣我堂家姐生 bb,生完之後幾日佢都仲要走步路都要慢慢行 ...
佢話個傷口仲係好痛 ....

我覺得你好 ...

老公係隔離呀,不過佢都係拖住我:050:

佢只係掛住偷睇醫生做咩咋:050:
mim0510 2008-9-25 10:45:13 AM
原帖由 Colleen 於 2008-9-24 11:08 PM 發表

係丫,casey 生左個b女,好似...........

大家恭喜mim0510 之餘,仲要恭喜casey 丫,雖然佢未必會上黎睇...

花生米一d 都唔可愛!:031: :031:

多多終於可以見番mami la~ 恭喜恭喜!

我同多多仲未可以見見面呀~~~~~

我去左奶奶家坐月:050:
蘋果兔 2008-9-26 12:21:10 PM
恭喜你YU~~:038:

快速發帖