大家睇下我d bb係咪大隻左好多~~
佢地一齊好開心咁食菜菜呀

芝士媽 2008-9-25 09:07:44 AM
好厲害啊! 咁多兔兔要好多時間照顧lor?
alaneva 2008-9-25 09:48:42 AM
好壯觀呀:056: 我d 兔兔唔食菜莖架,佢地好得意!
vice0926 2008-9-25 10:51:37 AM
超級得意呀~~~~~~>w<
好似有幾隻好似樣好難分咁...= ="
lingyan 2008-9-25 11:03:59 AM
我覺得 d 兔兔好幸福丫,可以同兄弟姐妹一齊生活,
比起其他兔兔真係幸福太多囉。
jennytyy 2008-9-25 11:27:17 AM
好得意呀, 好想摸下佢地呢﹗
debbie1222 2008-9-25 12:48:41 PM
嘩!!佢吔的幸福呢:038: ~~咁多兄弟姐妹一齊玩:023: ,這個主人真偉大:048:
阿度 2008-9-25 12:57:10 PM
好warm呀:033:
感覺好熱鬧~
pinwheelfish 2008-9-25 02:46:41 PM
之前聽人講就算有兩隻同一樣樣嘅兔仔生d bb 都唔會一樣ga woo~~ 點解你隻隻都一樣嘅?? 仲要咁得意, 佢地會唔會打交ga?? 咁多隻, 你養得晒ga la??
`Shusonbaby||' 2008-9-25 03:04:07 PM
wa!!!好似有好多隻Coffee..
好得意呀.咁多兔兔>3333<
好開心呀
tiffany 2008-9-25 09:34:05 PM
原帖由 pinwheelfish 於 2008-9-25 02:46 PM 發表
之前聽人講就算有兩隻同一樣樣嘅兔仔生d bb 都唔會一樣ga woo~~ 點解你隻隻都一樣嘅?? 仲要咁得意, 佢地會唔會打交ga?? 咁多隻, 你養得晒ga la??

其實佢地個樣唔一樣架
可能好多隻都係啡色
你地覺得係一樣樣啦
細個既時候佢地唔會打交
但到而家佢地咁大隻
就有時都會開始打交喇
打既時候我都幾驚架
佢地仲會打到甩晒d毛毛
我就要立即分開佢地再鬧下佢地
佢地就會好返互相錫下大家
kwaikwai 2008-9-25 09:42:53 PM
好多隻兔兔呀~~~一家大小真係好開心呢~
didi 有幾多兄弟姊妹都唔知.... :063:

綠咀仔好得意呢~
點解好多兔兔都食到個咀仔綠色既~~??
didi 一次都冇試過呢~~~
pinwheelfish 2008-9-25 09:43:24 PM
會唔會好辛苦?? 咁多隻真係唔小野ga woo~~ 洗咩都要洗咁多次~ 你唔駛返工GA?? 點解有動力俾佢生嘅?? 你屋企人好SUPPORT GA?? 仲有可唔可以POST關係圖, 最好有名&姓別啦~~ 一樣樣點分呢??
wesky 2008-9-25 09:46:57 PM
好多兔兔啊  :023:  :038:
兔兔樂園喔~~
tiffany 2008-9-26 01:27:14 AM
原帖由 pinwheelfish 於 2008-9-25 09:43 PM 發表
會唔會好辛苦?? 咁多隻真係唔小野ga woo~~ 洗咩都要洗咁多次~ 你唔駛返工GA?? 點解有動力俾佢生嘅?? 你屋企人好SUPPORT GA?? 仲有可唔可以POST關係圖, 最好有名&姓別啦~~ 一樣樣點分呢??

見你咁想睇下個關系圖
就俾你睇下啦~~~

其實打理佢地都唔係好辛苦姐
不過洗籠就要洗多人好多個籠喇
我要返工架~~
唔返工邊有錢養佢地呀
屋企得我同兔爸兩個
我地都好鐘意兔兔
見住佢地由細養到而家咁大隻
真係好開心架:021:

pinwheelfish 2008-9-26 12:44:58 PM
一胎十隻呀?? 加埋siu ying嗰隻~~ 好勁呀, 人地話bb好難keep ga~
睇真d真係唔同樣ga woo~~
好warm呀~~
會唔會再俾佢地生呀~~
wa~~ 絕育都要好多$$呀~~唔努力d都唔得la~~
加油呀~

快速發帖