大家睇下我d bb係咪大隻左好多~~
佢地一齊好開心咁食菜菜呀

‵小瑩 :])) 2008-9-25 12:34:21 AM
嘩~~~好溫馨呀>v<
食菜菜真係得意!!食到咀仔都變左綠色~:039:

唔見波波既:011: 係咪仲係隔離緊呀?
chrisyan 2008-9-25 12:44:14 AM
好壯觀呀:073:一班食菜獸~~
seefun 2008-9-25 12:44:41 AM
嘩,一家肥嘟嘟好可愛的兔寶呀!
elyse)) 2008-9-25 12:51:40 AM
個畫面好溫馨牙.....
hh0 2008-9-25 12:59:03 AM
好多啡色~
一齊食菜菜好壯觀喔~
Colleen 2008-9-25 01:01:14 AM
好壯觀丫....................我都想有咁多隻兔丫!!!:008:
hh0 2008-9-25 01:06:30 AM
colleen, 叫包包生番竇包包仔比你養啦, 實開心死你~
賓妮 2008-9-25 01:48:23 AM
想問下咁多隻兔兔~佢地幾大呀??要幾大地方俾佢地??好多籠??:046:
cloudcloudgrace 2008-9-25 01:59:20 AM
睇見佢地就開心~~~
我都想有好多好多兔兔啊:021:
lingling 2008-9-25 02:14:02 AM
嘩....好多好多好多隻呀!!!!
tiffany 2008-9-25 02:14:34 AM
原帖由 賓妮 於 2008-9-25 01:48 AM 發表
想問下咁多隻兔兔~佢地幾大呀??要幾大地方俾佢地??好多籠??:046:

d bb就快7個月大喇~~
我屋企而家有8個籠
要幾大地方俾佢地
而家全個廳都係佢地架
SheR_bb 2008-9-25 02:29:51 AM
嘩~好多兔兔呢~
咁多隻啡色, 認唔認到佢地呀~~
隻隻差唔多樣咁wor~
好可愛呢~~~
賓妮 2008-9-25 08:31:28 AM
原帖由 tiffany 於 2008-9-25 02:14 AM 發表

d bb就快7個月大喇~~
我屋企而家有8個籠
要幾大地方俾佢地
而家全個廳都係佢地架

一胎8隻:056:
真係好,可以有咁大地方俾佢地!!D相好溫馨感動>.<:043:
kkyan01 2008-9-25 08:50:05 AM
食到咀仔都變左綠色~
好可愛 :023:

佢地好似餅印甘, 好難分誰是誰:067:

快速發帖