聽朝出發去旅行,執行李時芝士好似知我地要出去耐咁,發脾4,特登響籠中心大小便,之後叫佢又唔睬,摸佢都唔走近d我 :022:
芝士仔,米唔開心啦,媽媽都掛住你架 :050:
大富翁 2008-9-26 09:39:58 PM
芝士仔聽話喇!!...你mama 都唔捨得你咖
你係依4日要食多d 草...1
唔好俾mama 擔心呀
芝士媽 2008-9-26 09:46:39 PM
仲唔肯睬我地,搵個背脊'得'住兔爸兔媽 :043:
‵小瑩 :])) 2008-9-26 10:06:44 PM
咁佢地o係屋企有人照顧定係點呀??
快d tum下佢地啦-3-
同佢地傾耐d計~~~話俾佢地聽你地好快返!
`Shusonbaby||' 2008-9-26 10:09:31 PM
小芝士要乖乖等babamama番呀
芝士媽 2008-9-26 10:33:03 PM
由鐘點工人照顧.
arm arm加草佢都扮唔理我,我行開佢至食 >< 兔媽=兔奴 :050:
大富翁 2008-9-26 10:48:14 PM
唉呀....唔好嬲啦...!!!!
唔係babamama點會放心呀..!!!!
聽話喇......!!
Colleen 2008-9-27 01:05:23 AM
哈! 咁你番黎果時有排受la~ 果時我執行李,包包又係好唔happy,發脾4,我番黎仲足足嬲左我成個week 丫!
lingyan 2008-9-27 11:11:23 AM
芝士唔好嬲 la ,你媽咪都會超級掛住你 ga。

我之前去二日一夜,好彩無乜事,佢無嬲我 ....
我諗佢以為我返工  ...
但係就超級掛住兔兔囉 ...

快速發帖