首先要多謝pinwheelfish@@好落力咁幫手搵地方搞兔聚^^

呢個活動場地係要租既!已經打左去問價同埋可唔可以帶兔兔,
佢地話帶兔兔係無問題既!!
其他資料如下:

建議舉行日期: 18/10 或 25/10 下午3:00
場地面積: 約600呎 ( max 20人)
租用費: 每小時$180, 至少租用兩小時

有冷氣開放, 地方空曠, 可以我地自己整野食/帶野飲去~有枱有凳~

詳情可以參考:
http://hk.88db.com/hk/Services/Post_Detail.page/performing_art/club_association/?PostID=328950&lang=en-us

大家認為點??呢個場地ok嗎?
wesky 2008-10-2 11:15:19 PM
好多謝你地積極搵地方啊

首次兔聚很大機會會在 TINA 家中舉行
場地照片由 TINA 稍後補上
其他事項容後再議
‵小瑩 :])) 2008-10-2 11:18:37 PM
原來係咁@@我都好期待tina d相呀~
波丸媽 2008-10-2 11:22:22 PM
地方幾好~~
原來有呢d地方可以出租喎~~
首次兔聚很大機會於Tina家中搞
不過以後既兔聚都可以考慮呢度吧~~

thx a lot ~~pinwheelfish同小瑩
TINA 2008-10-3 12:41:03 AM
我都想快D可以見到大家,,,,
我會於星期六去平台影相比大家睇,,,,
再收集意見,,,,
希望星期六唔好打風住,,,,
唔該,,,,等我影埋相先呀,,,
kkyan01 2008-10-3 09:00:06 AM
一萬個期待 ~ :020:
好想見下其他兔兔and兔爸媽 :014:
感激Tina借出地方啊, 錫哂你 :012:
個颱風唔好黎住啊, 等 Tina 影埋相先好黎啊:076:

活動式時租埸地都幾好啊,:032:
冷氣開放, good啊
地方空曠, 兔兔可以有地方洞動
有枱有凳, 可以俾兔爸媽交流心得
地點係長沙灣都方便啊
kenixester 2008-10-3 10:42:24 AM
好好既提議呀,我贊成
karen195 2008-10-3 11:01:08 AM
同埋首次兔聚係唔係要之前報左名,並係成為左高級兔友的人先可以參加GA?

kkyan01 2008-10-3 11:24:58 AM
要報名 ?????????:027:
係邊到報啊 ?
我要即告去報返先啊 :006:\

‵小瑩 :])) 2008-10-3 12:24:37 PM
原帖由 karen195 於 2008-10-3 11:01 AM 發表
同埋首次兔聚係唔係要之前報左名,並係成為左高級兔友的人先可以參加GA?

我諗應該會重新再有post俾大家報名~
BB囡 2008-10-3 12:56:58 PM
地方好好呀...睇落去又乾淨
我都好想同兔兔參加呀..
但驚趕唔到時間呀..
我好想比b囡同其他兔兔做朋友呀
wesky 2008-10-5 11:19:57 PM
佢呢個星期六日及公眾假期只有全日租 無 時租??? o.o

快速發帖