講說個日係屋企,
雪糕係甘俾芭啡追住, :030:
我見甘好似好慘甘,
咪抱走佢, 放佢係張枱避一避,
順手同佢梳下毛毛,
之後又忍唔住攞部相機出黎啦:036:

激白的雪糕

激白的雪糕

你估我做緊咩 ?

你估我做緊咩 ?

我有冇儀態啊 ?

我有冇儀態啊 ?

俾多次你睇 ~

俾多次你睇 ~

kkyan01 2008-10-3 01:42:59 PM
同時間, 搵唔到雪糕的芭啡
係到做咩

抖下先

抖下先

似唔似燒乳豬

似唔似燒乳豬

媽咪你影得我好曚啊

媽咪你影得我好曚啊

近影的我

近影的我

另一個的抖下的方法

另一個的抖下的方法

圓碌碌的芭啡

圓碌碌的芭啡

一冧肉啊

一冧肉啊

wesky 2008-10-3 01:49:56 PM
雪糕對耳仔真係好得意啊
我小丸都試過好似隻青蛙咁訓覺架 = =
vice0926 2008-10-3 02:32:51 PM
雪糕對耳仔超多毛呀!好得意呀~~
‵小瑩 :])) 2008-10-3 04:52:04 PM
雪糕超可愛丫!!!好想抱住佢>v<成隻公仔咁:073:
個食物兜入面o個兩舊係咩黎嫁:017:
kkyan01 2008-10-3 04:55:53 PM
原帖由 wesky 於 2008-10-3 01:49 PM 發表
雪糕對耳仔真係好得意啊
我小丸都試過好似隻青蛙咁訓覺架 = =

雪糕上個月先剪完,
依家長返哂, 好似舊大毛毛球甘

芭啡成日都係甘訓啊,
屋企人話佢好似係到燒緊乳豬甘
kkyan01 2008-10-3 04:57:33 PM
原帖由 vice0926 於 2008-10-3 02:32 PM 發表
雪糕對耳仔超多毛呀!好得意呀~~

係好多好多毛,
夏天熱死佢,
我又唔係好敢剪甘短d耳仔毛 :065:
kkyan01 2008-10-3 04:59:38 PM
原帖由 ‵小瑩 :] 於 2008-10-3 04:52 PM 發表
個食物兜入面o個兩舊係咩黎嫁

個舊係芭啡舊磨形石
leokobejack 2008-10-3 06:30:08 PM
雪糕好得意呀:023:
幾時比哥哥影下相呀:060:
尤尤 2008-10-3 08:07:02 PM
雪糕超可愛......
:073:
光之天使)) 2008-10-3 08:50:45 PM
係呀係呀~雪糕對耳好得意~
好似一對翼咁樣~~
pinwheelfish 2008-10-3 10:34:08 PM
雪糕好得意呀, 係咪安哥啦呀?? 你頭像張相同佢真身唔似嘅~~
elyse)) 2008-10-3 10:42:05 PM
雪糕好得意阿..尢其對耳仔..哈哈:066:
芭啡一無人同佢玩就懶洋洋
kkyan01 2008-10-3 11:11:54 PM
原帖由 pinwheelfish 於 2008-10-3 10:34 PM 發表
雪糕好得意呀, 係咪安哥啦呀?? 你頭像張相同佢真身唔似嘅~~

因為張相係好耐之前用手機影,
加上有黃光打左落去,
影得唔靚
wesky 2008-10-31 12:55:31 PM
雪糕芭啡真係好可愛啊~~ :039:

快速發帖