係咪有毒我唔知, 但真係好懷疑, 睇相!
這是我的大腿, 無端端俾佢咬左一淡, 好鬼痛.
當時已見到大腿慢慢浮現黑色, 不久就變成咁...
呢張相已係事隔三日後影的, 之前腫到一個波波咁.
事隔一個星期都仲係咁,無咁腫, 但仲係咁黑.
你話係咪有毒先, 點解會腫成咁...
我幾乎要去睇醫生~
好彩依家d瘀散左好多.

chrisyan 2008-10-6 12:09:33 AM
:043: 慘......好凶狠的一咬....
HazukiYada 2008-10-6 12:11:10 AM
瘀血黎姐...............
hh0 2008-10-6 12:23:28 AM
見到個牙印, 都好狠wor 呢一咬, 範圍都算大....
通常腫完再散瘀就無事, 有無教訓下波波
elyse)) 2008-10-6 12:25:37 AM
嘩~兔不可貌相...
波波好惡阿....:050:
lingyan 2008-10-6 12:53:25 AM
哇 ...
隻兔都好狠bor...

咬成咁,你一定好痛 ....
‵小瑩 :])) 2008-10-6 01:13:34 AM
好慘呀..
波波咬你所以有波波印-v-"
nievedith 2008-10-6 01:15:07 AM
佢應該都有咬到你流血咁bor :046:
wesky 2008-10-6 01:18:38 AM
我右脾俾小丸咬過
依家有0.3cm直徑既牙印係度  = =
kkyan01 2008-10-6 08:55:09 AM
波波好惡啊, 咬得你甘狠, :065:
一定好痛啊 ~:011:
small_tra 2008-10-6 07:21:27 PM
佢地係唔係想俾d禮物你丫~?:046:
wesky 2008-10-6 07:33:32 PM
佢想食西柚啊 = =
果陣我家姐剝緊西柚皮
波丸媽 2008-10-6 07:42:53 PM
佢依家....為左食.......好狠啊.....:061:
我都比佢咬心口呀.........
Panda)) 2008-10-6 08:20:21 PM
嘩...原來兔兔會咁惡...好驚呀~~~:011:
依家仲痛唔痛嫁.....><
alaneva 2008-10-6 09:38:46 PM
好大範圍:056:

快速發帖