我想買兔張vet bed比兔B
但1號經係r station買左草...個時又未見優惠
依家想買r station張vet bed..$98..
但冇野買...
我住調景嶺..荃灣太遠..
請問有冇兔友近排會買r station d野?可以幫我買埋嗎?
‵小瑩 :])) 2008-10-9 07:24:06 PM
原帖由 囡囡 於 2008-10-9 07:18 PM 發表
我想買兔張vet bed比兔B
但1號經係r station買左草...個時又未見優惠
依家想買r station張vet bed..$98..
但冇野買...
我住調景嶺..荃灣太遠..
請問有冇兔友近排會買r station d野?可以幫我買埋嗎?

如果幫你買左你想o係邊度交收呀?
love_penny 2008-10-9 07:29:11 PM
我都想搵人幫我買^v^
我住大埔ge~
又未去過><
又唔係會員><
可唔可以><唔該:054:
囡囡)) 2008-10-9 07:29:32 PM
我可以MTR藍/綠/紫線
囡囡)) 2008-10-9 07:31:02 PM
love penny...我初初同你一樣誤會左..
其實佢話只要係個度買野就係會員價
kkyan01 2008-10-9 07:32:57 PM
我昨日已經order 左啦:024:
如果你早D POST 就好啦,
SORRY, 我幫你唔到
kkyan01 2008-10-9 07:33:52 PM
原帖由 love_penny 於 2008-10-9 07:29 PM 發表
我都想搵人幫我買^v^
我住大埔ge~
又未去過><
又唔係會員><
可唔可以>

其實佢冇分會員唔會員嫁, 一樣價錢 ~
love_penny 2008-10-9 07:44:08 PM
原帖由 kkyan01 於 2008-10-9 07:33 PM 發表

其實佢冇分會員唔會員嫁, 一樣價錢 ~

哦"唔該"
如果我去買,可唔可以教我去~
囡囡)) 2008-10-9 09:21:19 PM
你訂夠錢可以送貨的
洗唔洗買草
波丸媽 2008-10-9 09:23:00 PM
vet bed 不計入送貸既$240之中
果個網寫住
BB囡 2008-10-9 09:41:46 PM
甚麼是vet bed ar?
‵小瑩 :])) 2008-10-9 10:47:05 PM
原帖由 BB囡 於 2008-10-9 09:41 PM 發表
甚麼是vet bed ar?

保暖既用品喔^^

有時間可以去我個網度睇下喔^^
http://chima.mini-house.info
有好多兔兔既資料嫁xd

BB囡 2008-10-9 11:17:41 PM
又幾靚啊:023:
ping.tat 2008-10-9 11:31:51 PM
原帖由 love_penny 於 2008-10-9 07:44 PM 發表

哦"唔該"
如果我去買,可唔可以教我去~

你可以係大埔坐73x在大河道落車
r記就係對面小學附近,如果找唔到你可以問下人路德圍係邊
小米 2008-10-10 01:15:40 AM
其實可唔可以用毛地毯代替vet bed 呢?

快速發帖