花生米已經一個月大喇,周身肉騰騰

呢條友,沖涼好似大爺咁…

食咁多奶,一個禮拜食一罐,食到個雙下爬咁樣,唉…

花生米:「你地點做野架...呢隻耳仔入左少少水呀...快d同我抹下佢啦...」

仲有最靚既豬腩肉,仲有最靚既豬腩肉…

仲要扮大隻佬,俾佢激死…

聽日就接佢返自己屋企喇...希望佢唔會對兔毛敏感喇!!!
elyse)) 2008-10-9 09:50:37 PM
aiya...花生米赤裸裸既身體比我地幾百個會員睇過哂..
花生米你泄哂lo~
好害羞噢~:033:
HazukiYada 2008-10-9 09:50:38 PM
哎呀~ 好得意呀佢 >v<;
Panda)) 2008-10-9 09:53:36 PM
好得意呀~~!! 不過小心d 奶粉呀~~
希望花生米開開心心快高長大~!! :001:
第 4 張好似扮聽唔到人地講野~:073:
好好笑~~~
阿度 2008-10-9 09:59:05 PM
哎呀,好得意呀佢~~~
花生米你要快高長大,聽爸爸媽媽話呀
mim0510 2008-10-9 10:02:09 PM
最緊要佢返到屋企唔對多多先生d毛敏感就得喇:050:
BB囡 2008-10-9 10:39:50 PM
好搞笑ar
佢沖涼都訓既..
佢一d都唔似一個月ar
咁番到家真係要多d留意下d毛啦
cordero 2008-10-9 10:47:26 PM
大爺ar:073:
一個月大已經咁大隻lo
‵小瑩 :])) 2008-10-9 10:48:07 PM
花生米你真係好得意丫>3<
沖涼都訓到咁lum既XD
tiffany 2008-10-9 11:15:22 PM
花生米你好可愛啊~~~
點解你沖緊涼都仲訓緊教既?
全程合埋眼
pinwheelfish 2008-10-9 11:19:17 PM
哈哈一個月嘅花生米個肚仔入面好似有咗幾個月咁woo~~ 好得意呀~~ 小朋友同兔兔都係最得意~~:060:
hh0 2008-10-9 11:58:31 PM
多多先生甘大隻
連花生米都一樣:073:
波丸媽 2008-10-10 12:17:14 PM
十分誘人啊~~~
好可愛~~~
我最鍾意睇bb仔沖涼~~~
呵呵呵
SHARON 2008-10-10 01:00:58 PM
:023: 嘩......比我抱下就好..我好鐘意BB架...:012:
次次見到FD D BB都抱..比我啜一下就開心死我:039:
kkyan01 2008-10-10 01:03:03 PM
肉照流出啊, 花生米你蝕底哂啦 ~

快速發帖